Cancan

Alin Oprea este renegat de copiii lui. Cum au reacționat când au aflat că are o amantă

Publicat: 13 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alin Oprea este renegat de copiii lui. Cum au reacționat când au aflat că are o amantă
Între Alin Oprea și restul familiei s-a produs o ruptură iremediabilă

Alin Oprea este renegat de copiii lui. Evenimentele petrecute în ultima perioadă au produs o ruptură iremediabilă în familia lui Alin Oprea. Fostul membru al trupei Talisman are o relație extraconjugală de doi ani. Însă cei mai afectați din această poveste sunt soția Larisa și copiii celor doi.

După o căsnicie care a durat 22 de ani, Alin Oprea și Larisa s-au despărțit. Principalul motiv pentru care și-au spus adio este, evident, o altă femeie. Artistul s-a îndepărtat de familie, iar semnele că există probleme mari între ei sunt clare. Reacția copiilor lui Alin Oprea nu a întârziat să apară.

Alin Oprea este renegat de copiii lui

De când s-a aflat că Alin Oprea are o altă relație, familia artistului l-a îndepărtat și este privit cu alți ochi acum. Astfel, în familia fostului membru al trupei Talisman au avut loc două evenimente importante la care el nu a luat parte. Pe 1 și 2 august, cei doi copii ai lui Alin Oprea cu Larisa și-au sărbătorit zilele de naștere. Fiica lor a împlinit 18 ani, iar băiatul vârsta de 21 de ani. După ce au aflat de relația extraconjugală a tatălui, copiii au avut o reacție dură și cu siguranță îl va afecta.

La moment aniversare ar fi fost normal ca toată familia să fie unită. Numai că de la petrecere a lipsit chiar tatăl copiilor. Se pare că toți membrii familiei sunt supărați pe Alin Oprea, după ce au aflat că acesta umblă cu soția unui afacerist din Cluj. Extrem de deranjați de ceea ce face cântărețul, cei doi copii l-ar fi exclus din familie și sunt alături de mama lor.

Alin Oprea are o relație cu cea mai bună prietenă a soției

Recent, a apărut în mass-media o fotografie în care Alin Oprea apare în compania unei brunete, la Mamaia. Poza ar fi fost făcută luna trecută. Se pare că Alin Oprea ar avea o relație de doi ani cu bruneta cu care a fost văzut în Mamaia. Soția lui Alin Oprea se află la Londra pentru a sta cu copiii lor, aflați la studii acolo. Și se pare că tocmai acest lucru i-a destrămat familia. În lipsa soției, bărbatul a ales o altă femeie.

Larisa a simțit că ceva este în neregulă și a început să facă niște „anchete” amănunțite. Astfel a aflat că este înșelată cu o bună prietenă de-ale ei.

„A început să se intereseze și ea în stânga și în dreapta, pentru ca mai apoi să se uite în telefonul lui. Așa a aflat că soțul ei are o relație de aproape doi ani cu o apropiată a familiei. Cert este că a avut un șoc, nu îi venea să creadă. Alin este cu femeia aceea de mai bine de doi ani și pur și simplu parcă nu mai gândește. El a părăsit căminul conjugal, și-a părăsit familia, pentru a locui cu acea femeie”, a declarat un apropiat al familiei.

Cu ocazia aniversării copiilor, Larisa a postat o fotografie în care apare alături de aceștia. Urările au curs pe pagina sa de socializare. Însă din peisaj lipsea tocmai tatăl lor, Alin Oprea. Acest fapt întărește și mai mult ideea că Alin Oprea este renegat de copiii lui.

Adauga un comentariu