Stiri si curiozitati

Alina Chivulescu și secretele din viața sa. Adevărul despre imaginile nud, copii și căsătorie

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alina Chivulescu este o actriță din România care s-a născut pe 21 iulie 1974 la Constanța. Frumoasa șatenă a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică din București. A jucat în seriale, comedii sau filme de epocă.

Rolul Bellei din sitcom-ul “La Bloc”, de pe PRO TV, au făcut-o cunoscută publicului larg.

Alina Chivulescu nud

Imagine nud cu Alina Chivulescu au încins mințile bărbaților indiferent de vârstă. Pe când avea 22 de ani, și era la începutul carierei, actrița a jucat în pelicula „Alien Abduction: Intimate Secrets” din 1996. Aceasta interpreta rolul unei tinere, „Massage Fantasy Girl”, care le povestea celorlalte personaje, într-o discuție ca între fete, cum a dat curs unei fantezii.

Alina Chivulescu a renunțat la haine și în filmul  ”Selfie 69”, regizat de Cristina Iacob. În acel film, Alina Chivulescu şi Răzvan Vasilescu au fost protagoniștii unei scene de amor.

„Alien Abduction: Intimate Secrets” este al doilea film în care a apărut actrița devenită celebră în România pentru interpretarea rolului Bella din „La Bloc”.

Cați copii are Alina Chivulescu

În anul 1999, Alina Chivulescu s-a căsătorit cu afaceristul Mihai Cuptor. Din nefericire, relația celor doi nu a fost una de durată. Actrița și omul de afaceri au împreună un băiat pe nume Mickael.

Copilul a rămas în grija Alinei, iar actrița spune că acesta este sensul vieții sale și că are cel mai drag loc în inima sa. Din cauza unor probleme pe care le-a avut în spitalele din România, vedeta a ales să nască într-o clinică din Elveția. Anestezista care a asistat-o la naștere, era româncă și se numea Michaela. De aici vine și numele pe care i l-a ales băiatului ei.

După zece ani de căsnicie, Mihai Cuptor a băgat divorț de Alina Chivulescu. La acea vreme, presa spunea că soțul ei a aflat de scenele deocheate, pe care aceasta le-a jucat în trecut, și afaceristul nu a putut trece peste.

Imediat după divorț, Mihai Cuptor s-a însurat cu nimeni alta decât verișoara actriței, Cosmina. Afaceristul are doi copii cu actuala soție. Aceasta întâmplare a afectat-o enorm pe Alina, iar viața ei s-a schimbat radical.

În prezent, aceasta este într-o relație cu celebrul producător Dan Chișu. Aceștia au mai avut o relație de scurtă durată în urmă cu 20 de ani, iar destinul pare să îi fi adus din nou împreună.

Alina Chivulescu – Instagram

La fel ca orice vedetă care se respect, Alina Chivulescu are un cont de Instragram de pe care își ține la curent fanii cu noutățile din viață sa.

Actriță este urmărită de aproape 56 de mii de persoane și are peste 190 de postări. La rândul ei, aceasta urmărește 396 de persoane.

Alina Chivulescu a fost mereu considerată una din cele mai frumoase actrițe de la noi din țară. Relația pe care aceasta o are cu Dan Chișu a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor din România.

În filmografia actriței trebuiesc amintite următoarele pelicule:

* Ruxx (2020)

* Fructul oprit (2018) – Helen Descamps

* O grămadă de caramele (2017) – Nora

* #Selfie 69 (2016) – Cecilia

* #Selfie (2014) – Cecilia Popa

* La bloc: după 10 ani (2013) – Bela

* O nouă viață (2013) – Amalia Barbu

* Iubire și onoare (2011) – Amina Hammoud

* Aniela (2009) – Lulu Săcioreanu

* Ho Ho Ho / Ho, Ho, Ho (2009) – Carmen

* Îngerașii (2008) – Mara

* Vine poliția! (2008) – Silvia Corbescu

* Orient Express (2004) – Adrienne de Raval

* …Sub clar de luna (2002)

* La bloc (2002) – Bela

* Omul zilei (1997) – Ana

* Alien Abduction: Intimate Secrets (1996)

* Eu sunt Adam! / Eu sunt Adam (1996)

Adauga un comentariu