Cancan

Alina Chivulescu, femeie fatală la vârsta de 47 de ani. Actrița și Dan Chișu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Publicat: 14 apr. 2021
Alina Chivulescu vârsta
Alina Chivulescu și Dan Chișu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în ciuda marii diferențe de vârstă dintre cei doi

Alina Chivulescu, cunoscută drept Bela din serialul La Bloc, arată nemaipomenit pentru vârsta ei. Iubita lui Dan Chișu va împlini 47 de ani în vară, dar arată de cel mult 30. Așadar nu-i de mirare că întoarce privirile bărbaților pe oriunde trece.

Frumoasa actriță este de obicei o prezență discretă și încearcă să nu iasă prea mult în evidență. Chiar dacă au trecut destui ani de la terminarea filmărilor la serialul care a consacrat-o, frumusețea Belei nu a pălit în fața trecerii timpului. La cei aproape 47 de ani, Alina este o femeie frumoasă, în stare să întoarcă privirile bărbaților oriunde s-ar afla. După cum spuneam, actrița a devenit cunoscută după ce a jucat rolul Belei în producția La Bloc, dar s-a descurcat admirabil și în alte filme. Astfel, ea și-a uimit fanii cu scenele indecente din filmul „Selfie 69”, dar și din alte filme și seriale.

Alina Chivulescu vârstă

Frumoasa brunetă este la vârsta maturității depline, ea având în momentul de față 46 de ani. Data nașterii Alinei Chivulescu este 21 iulie 1974, așadar actrița este în zodia Rac. Cu toate acestea, caracterul Belei din La Bloc este mai degrabă cel al unei leoaice. În ceea ce privește orașul natal, frumoasa actriță s-a născut în Constanța, iar debutul artistic a avut loc în urmă cu 24 de ani, în filmul „Omul zilei” unde a interpretat-o pe dansatoarea Ana Nicolau.

Alina Chivulescu și Dan Chișu

Povestea de iubire pe care o trăiește actrița este una parcă desprinsă din filme, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre cei doi. Alina Chivulescu și Dan Chișu sunt împreună de șapte ani, iar din 2018 cei doi și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. Și totuși, Alina mai are un mariaj la activ, cu Mihai Cuptor, cu care era împreună din 1993. Cei doi s-au căsătorit în 1999, însă au divorțat după patru ani. Astfel, ei au decis să meargă pe drumuri separate după apariția unor zvonuri cu privire la adulter din partea lui Mihai Cuptor. Acesta a negat totuși, dând de înțeles că scenele erotice din filmele în care juca Alina nu i-ar fi picat bine. Și totuși, Alina și Dan Chișu au mai fost împreună o perioadă, însă nu erau pregătiți la acel moment pentru o relație și au rupt legătura. Cu toate acestea, flacăra pasiunii s-a reaprins în 2014, iar de atunci cuplul se înțelege de minune.

Alina Chivulescu copii

În urma primei căsnicii, Alina Chivulescu l-a născut pe Michael, în 2001, la o clinică din Elveția. La zece ani distanță, primul soț al Alinei devenea tată din nou, de această dată cu verișoara primară a acesteia. Fetița a fost botezată Michelle și este totdată și verișoară, și soră cu Michael, fiul Alinei Chivulescu și al lui Mihai Cuptor. Oricum, după divorț, băiatul a fost crescut de actriță iar acum studiază Economia, fiind probabil atras de lumea afacerilor. Așadar, tot a moștenit ceva din spiritul tatălui său…

Dincolo de toate acestea, Alina Chivulescu a reușit să se mențină și să arate excelent, chiar dacă vârsta ei se apropie de 47 de ani. Oricum, actrița are un trup fără cusur, multă încredere în sine dar și destul talent actoricesc. Iar dragostea adevărată pe care i-o poartă lui Dan Chișu se vede cu ochiul liber atunci când cei doi apar împreună la diverse evenimente.

Adauga un comentariu