Cancan

Alina Eremia, implicată într-un accident rutier! Fanii au fost primii care au aflat

Publicat: 23 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Eremia implicată într-un accident rutier Fanii au fost primii care au aflat
Alina Eremia a fost implicata intr-un accident rutier

Alina Eremia este o șoferiță iscusită și se descurcă de minune la volan. Aceasta a avut o pasiune pentru mașini încă de când era mica și abia aștepta să devină majoră pentru a se putea înscrie la școala de șoferi, ca mai apoi, să dețină un permis auto.

Recent, vedeta a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut în timp ce se afla la volanul mașinii, aceasta povestindu-le totul fanilor de pe rețelele de socializare.

Alina Eremia, lovită în timp ce era în mașină de un alt autovehicul

Ziua de ieri se pare că nu a fost una foarte bună pentru Alina Eremia. Aceasta postează destul de des videoclipuri sau imagini cu ea pe rețelele de socializare pentru a păstra legătura cu fanii ei. În urmă cu câteva ore, artista a făcut un story pentru pagina sa de Instagram în care le spunea urmăritorilor care o apreciază că a ajuns la studio.

Însă, nu a apucat să îl posteze, deoarece imediat după ce a terminat de filmat, mașina ei a fost lovită de un alt automobil.

În tot acest timp, cântăreața se afla la volan, iar bolidul era parcat, dar din fericire, vedeta nu a pățit nimic.

„Fix când am închis acest story, am fost puțin acostată de altă mașină. Eu parcată fiind”, a scris aceasta alături de filmulețul postat.

Ce o enervează cel mai mult pe Alina Eremia în trafic

Solista este una dintre cele mai apreciate artiste  din industria muzicală românească. Prin urmare, este și foarte solicitată să participe la diferite evenimente, iar timpul ei este unul destul de limitat. Fiind mai mereu plecată, Alina Eremia petrece destul de mult timp în trafic atunci când trebuie să ajungă undeva, iar de multe ori este contracronometru.

Pentru a ajunge la timp, vedeta  a mărturisit că apasă destul de mult pe pedala de accelerație și este enervată la culme atunci când unii șoferi nu sunt atenți, merg pe ambele benzi sau nu semnalizează atunci când vor să vireze.

„Fiind tot timpul contratimp, de cele mai multe ori apăs destul de mult pedala de accelerație și mă enervează când unii șoferi sunt cu mintea în altă parte și merg pe ambele benzi, adorm la semafor sau nu semnalizează și virează brusc.”, a declarat cântăreața, potrivit missauto.ro.

Ce spune frumoasa cântăreață despre bărbatul care i-a cucerit inima

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu. Cei doi formează un cuplu de mai mult timp și sunt extrem de fericiți împreună. Se pare că aceștia au planuri mărețe pentru viitor și își doresc să își întemeieze o familie.

În cadrul unui interviu, Alina Eremia a oferit detalii surprinzătoare despre bărbatul care i-a cucerit inima.

,,Cred că este prima relaţie în care simt că el e alesul şi e cumva făcut după chipul şi asemănarea mea. Lucrurile fiind serioase, ne dorim un viitor împreună şi nu vorbesc doar în numele meu. Timpul va decide.

În viaţa fiecăruia vine un moment în care întâlneşti persoana potrivită. A fost la început intimidat de succesul meu. Eu am fost mai insistentă. Pentru el a fost foarte ciudat până am ieşit şi am început să ne cunoaştem. El credea că nimeni nu poate să-mi facă faţă. Până a ajuns să mă cunoască a fost mai rezervat.”, a declarat vedeta.

Adauga un comentariu