Cultural

Alina Sorescu a spus adevărul abia acum despre divorțul de Alexandru Ciucu. „Eu nu m-am lamentat…”

Publicat: 26 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu a spus adevărul abia acum despre divorțul de Alexandru Ciucu. Eu nu m-am lamentat...
Alina Sorescu a rămas în relații tensionate cu Alexandru Ciucu după divorț.

Alina Sorescu a spus adevărul abia acum despre divorțul de Alexandru Ciucu. Artista a ascuns mulți ani suferințele din mariaj și nu a dorit să ofere prea multe detalii despre momentele grele din viața privată. Alina Sorescu a rămas în relații tensionate cu fostul soț și luptă și acum pentru stabilirea domiciliului fetițelor, după ce instanța a decis să le ofere custodie comună părinților. Iată cum s-a schimbat viața cântăreței după mariajul eșuat.

Alina Sorescu a spus adevărul abia acum despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți 12 ani și au pozat în tot acest timp în familia perfectă. Nimeni nu bănuia că cei doi au probleme în viața de cuplu, iar vestea divorțului i-a șocat pe mulți. Alina Sorescu a evitat să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei, însă recent a răbufnit și a spus adevărul. Artista a dezvăluit că deși certurile erau tot mai dese în mariaj, nu ea a fost cea care a deschis procesul de divorț.

,,Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. (…) Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată – așa cum a cerut el, ceea ce e bulversant pentru fete.

Mulți ani am crezut în povestea cu prințesa și prințul pe cal alb, iar apariția fetițelor m-a determinat să sper că totul se va schimba în bine. Pentru ele încercam să lupt ca totul să fie bine. Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa.”, a dezvăluit vedeta.

În prezent, Alina Sorescu se dedică muzicii și celor două fete ale sale, Raisa și Carolina. Artista și-a revenit spectaculos după divorț, însă preferă să fie cât mai departe de lumea mondenă și să păstreze discreția când vine vorba de viața privată.

Cum s-a schimbat viața artistei după mariajul eșuat

Alina Sorescu se declară o femeie puternică de dragul fetelor sale și își păstrează optimismul în pofida suferințelor din viața privată. Cântăreața are numeroase proiecte artistice și recunoaște că scnea și publicul o salvează.

„Am renăscut profesional și sunt foarte recunoscătoare că am multe proiecte. (…) Mă împart între viața mea personală, între fetițe, între cursurile mele cu picii și aceste evenimente importante care se întâmplă din când în când pe scenă.

Sunt într-un moment prielnic, în care încerc să fac cât mai multe lucruri profesionale care să mă încarce și să îmi dea forță și în viața mea personală. Forță am avut dintotdeauna, și putere, și imaginație, și susținere. Simt că mă salvează scena.”, a mai precizat cântăreața.

Alina Sorescu a rămas în relații tensionate cu Alexandru Ciucu după divorț. Artista evită să vorbească prea des despre fostul soț și se dedică celor două fete ale sale. Vedeta a făcut recent câteva dezvăluiri sincere despre mariajul eșuat și problemele din viața privată. Alina Sorescu este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Adauga un comentariu