Cultural

Alina Sorescu, decizie radicală cu privire la Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu cele două fetiţe ale cuplului

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu decizie radicală cu privire la Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu cele două fetiţe ale cuplului
După Paște, Alina Sorescu a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Alexandru Ciucu despre care și-a anunțat fanii

Alina Sorescu a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Alexandru Ciucu. Artista le-a oferit fanilor săi o veste mult așteptată imediat după Paşte.

Alina Sorescu a ales să petreacă timp de calitate alături de cele două fetițe ale sale, într-o vacanță recentă. Micuțele, provenite din mariajul cu Alexandru Ciucu, au pornit împreună cu mama lor într-o escapadă menită să le ofere clipe de bucurie și relaxare.

Alina Sorescu, decizie radicală cu privire la Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a ales să împărtășească cu fanii săi momente prețioase din viața de familie. Cântăreața a postat recent pe conturile sale de social media o serie de imagini în care le arată admiratorilor cum își petrec timpul liber alături de cele două fetițe ale sale.

„Lasă-te purtat de aripile gandurilor bune… 🦋 Gândeşte-te doar la prezent şi bucură-te de moment„, a scris Alina Sorescu la revenirea din vacanţa pascală.

„Cât de frumoasă ești, Alina!’, „Ai înflorit. Bravo!’, „Felicitări, foarte frumoasă’, „Frumoasă, simpatică și elegantă’, „Cea mai frumoasă’, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor care au apărut la postarea Alinei Sorescu.

Alina Sorescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre temerile care au însoțit decizia sa de a divorța de Alexandru Ciucu. Artista a mărturisit că a simțit frică nu doar de actul divorțului în sine, ci și de presiunea și consecințele care ar putea urma.

Artista și Alexandru Ciucu au avut o nouă înfățișare în procesul de divorț, unde s-a stabilit că fetițele vor petrece Paștele alături de tatăl lor.

Deși instanța a decis ca micuțele să petreacă sărbătorile pascale cu Ciucu, Sorescu a ales să le ofere o vacanță în Valea Doftanei înainte de a le duce la tatăl lor. Imagini de pe rețelele de socializare o surprind pe artistă bucurându-se de momente frumoase alături de fetițele sale în natură.

La doar câteva ore după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei alte femei, cu care fusese văzut și în urmă cu 11 ani, Alina Sorescu a ales să posteze pe rețelele de socializare o imagine în care pare relaxată și zâmbitoare.

Artista se află pe scaunul de la machiaj, iar mesajul transmis este unul enigmatic. Lipsa unui comentariu concret, dar prezența unui emoji sub formă de inimă, lasă loc de interpretări diverse din partea fanilor.

Alexandru Ciucu și-ar dori să petreacă mai mult timp alături de fiicele lui

Cu sinceritate, Alexandru Ciucu a vorbit și despre relația pe care o are cele două fiice ale sale, Raisa și Carolina, despre care a zis că este una foarte bună.

De asemenea, designerul a mai precizat și faptul că în prezent minorele petrec 2 weekend-uri pe lună alături de el, însă i se pare un timp foarte scurt, dorindu-și să stea mai mult cu fiicele lui.

”Avem o relație foarte frumoasă, încerc să împărtășesc lucrurile astea rar pe rețelele de socializare, pentru că, relația cu ele a fost întotdeauna foarte frumoasă. Mi se pare că, de la un timp, datorită faptului că au crescut devine tot mai profundă.

Acum, petrecem două weekend-uri pe lună. Înainte petreceam jumătate de timp. Acum mi se pare extrem de scurt”, a mai spus Alexandru Ciucu.

După Paște, Alina Sorescu a luat o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Alexandru Ciucu despre care și-a anunțat fanii.

Adauga un comentariu