Actualitate

Alina Sorescu, nemulțumită de sentința din procesul de custodie. Ce se întâmplă cu fetițele

Publicat: 15 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu nemulțumită de sentința din procesul de custodie. Ce se întâmplă cu fetițele
Alina Sorescu nu este de acord cu sentința dată de instanță cu privire la custodia fiicelor

Alina Sorescu este foarte nemulțumită de sentința dată astăzi în procesul de custodie pentru fiicele ei și ale lui Alexandru Ciucu. Cei doi sunt în proces de divorț încă de anul trecut, după ce la începutul lui 2022 anunțau că s-au separat. Alina Sorescu și-a dorit de la începutului procesului să aibă doar ea custodia fetițelor.

Anul trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu anunțau că mariajul lor s-a destrămat. După ani de căsnicie, cei doi au ajuns la divorț, iar acum se luptă în tribunal. Alina Sorescu a făcut noi declarații despre cum merg lucrurile în cazul divorțului, iar artista se teme, se pare, să nu piardă custodia fetițelor sale.

Alina Sorescu, nemulțumită de sentința din procesul de custodie

Teama Alinei Sorescu că ar putea să își piardă fetițele s-a adeverit, într-un fel. Instanța a pronunțat decizia și a stabilit o custodie comună, în care Raisa și Carolina vor petrece o săptămână în grija mamei, iar o altă săptămâna în grija tatălui. Această decizie a nemulțumit-o pe Alina Sorescu. Artista este determinată să nu lase lucrurile așa și să lupte până la capăt. Cântăreața va ataca decizia și va face apel.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar”, a precizat Alina Sorescu.

Alina Sorescu trece prin momente grele

Încă de la începutul divorțului, Alexandru Ciucu a încercat să îi ia fetițele de lângă mama lor printr-o ordonanță prezedințială. Însă, Alina Sorescu a avut câștig de cauză, iar micuțele au rămas în grija ei, până la finalizarea divorțului. Cu toate acestea, decizia nu este una definitivă.

În ultima perioadă, programul Alinei Sorescu a fost destul de încărcat. Artista se ocupă intens de viața profesională și de cele două fetițe ale sale. Ultima perioadă a fost mai grea pentru Alina având în vedere că micuța Raisa se confruntă cu unele probleme de sănătate.

„Cea mică e puțin bolnăvioară, că așa e perioada aceasta, ne luptăm cu un streptococ de care sperăm să scăpăm. Carolina e la școală, Raisa e cea bolnăvioară, dar se face bine și ea. Abia așteaptă și ele concertul lui mami, sunt fericite să vină cu mine când am concerte”, a mai adăugat Alina Sorescu.

Adauga un comentariu