Cancan ultimă oră

Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu. Cum a fost surprins creatorul de modă

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Ciucu vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu. Cum a fost surprins creatorul de modă
Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț de Alina Sorescu, iar artista a câștigat in instanță custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Recent, creatorul de modă a fost surprins în zona de nord a Capitalei.

Actele de divorț au fost depuse la începutul anului, dar abia recent cei doi au vorbit public despre divorț. Creatorul de modă a încercat să obțină în instanță custodia celor două fetițe pe care le are împreună cu Alina Sorescu. Cu toate astea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză.

Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu

După 12 ani de mariaj, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să meargă pe drumuri diferite.  Astfel, Alina Sorescu a decis să depună actele de divorț la începutul acestui an, dar abia în urmă cu câteva săptămâni cei doi au recunoscut public despărțirea.

Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins pe stradă, singur. Designerul era vizibil abătut și gânditor, în timp ce a intrat într-o bancă din complexul Jolie Ville din Pipera, potrivit impact.ro

Designerul pare cel mai afectat de situația creată, mai ales că instanța nu i-a încredințat fiicele. Imaginile au fost făcute la câteva zile după pronunțarea deciziei magistraților.

De câte ori pe lună își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele

Elena Carolina și Ana Raisa, fiicele celor doi au rămas să locuiască la Alina Sorescu, deoarece a câștigat de două ori procesul pentru custodie. Artista a spus că Alexandru Ciucu are program de vizită.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta la divorț”, a declarat Alina Sorescu pentru ego.ro.

 

Adauga un comentariu