Cancan ultimă oră

Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a dat primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a dat primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a oferit amănunte despre divorțul de Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie și 14 de iubire. Cântăreața a dezvăluit cum se simte acum și ce fac fetele ei și ale lui Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a oferit primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-o perioadă extrem de dificilă, divorțul nefiind un eveniment plăcut pentru nici un cuplu, mai ales când sunt și copii mici la mijloc. Alina Sorescu se străduiește să înainteze cu bine în acest proces și să depășească perioada dificilă, cu sprijinul fetelor sale și al familiei.

Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.

Cine o ajută pe Alina Sorescu să crească fetele, în plin proces de divorț cu tatăl lor, Alexandru Ciucu

Artista a vorbit și despre fiicele ei și ale lui Alexandru Ciucu. Tatăl Alinei Sorescu este cel care le duce la școală, iar vedeta le ia. Cele două sunt bine, iar cântăreața este convinsă că vor depăși această perioadă dificilă prin care trece familia.

„Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune”, a adăugat ea.

Adauga un comentariu