Cultural

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în situația de împărți custodia. Ce se întâmplă cu cele două fetițe

Publicat: 03 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în situația de împărți custodia. Ce se întâmplă cu cele două fetițe
Alina Sorescu trece prin clipe grele din cauza faptului ca trebuie sa imparta custodia fetitelor sale

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în situația de împărți custodia celor două fiice ale lor. Cei doi foști parteneri se află într-o continuă luptă și niciunul dintre ei nu are dispunerea de a face compromisuri.

După ce au luat decizia de a divorța, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în situația de a împărți custodia celor două fetițe ale lor. În cadrul unui interviu, artista în vârstă de 36 de ani a mărturisit că nu și-ar dori să fie nicio mamă în locul ei, având în vedere faptul că trece printr-o perioadă foarte complicată.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în situația de împărți custodia

Cântăreața a mărturisit că procesul nu a ajuns la un final. În acest moment, efectele hotărârii judecătorești nu sunt cele mai favorabile pentru cele două fetițe pe care le are cu designerul Alex Ciucu. Alina Sorescu a mărturisit, printre altele, că fetele trebuie să stea o săptămână la un părinte, iar o altă săptămână la celălalt părinte. Designerul întocmise o cerere prin care a dorit stabilirea domiciliului fetițelor la el.

„Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești care s-a dat recent ca fetele să stea o săptămână la mine și o săptămână la tatăl lor se văd în prezent și nu rămâne decât să vedem care vor fi efectele în timp asupra lor. Însă nu doresc niciunei mame să fie în situația mea”, a spus artista.

Alina Sorescu nu dorește să cedeze în fața fostului partener și mărturisește că fiicele sale au nevoie de „statornicie, stabilitate emoțională și continuitate în procesul școlar”, iar, de cele mai multe ori, tatăl ar trebui să aibă program de vizită.

„Nu e ușor să le explici copiilor că trebuie să fie mereu cu bagajul făcut, pentru că așa s-a decis și să le plimbi intr-o casă în alta. Două fetițe, de 6 și 9 ani, au nevoie zi de zi de mamă, de statornicie, stabilitate emoțională și continuitate în procesul școlar. Iar în general, tații au program de vizită”, a spus Alina Sorescu pentru Viva.

Instanța a decis ca fetițele să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl

Instanța a decis pe 15 martie ca fetițele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl. Cântăreața nu e de acord mai ales pentru binele copiilor, așa că va face apel, după cum a anunțat într-un mesaj pe Facebook.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este că fetițele să stea o săptămâna la mama și o săptămâna la tată.

Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a explicat Alina Sorescu în mediul online.

Artista are de gând să lupte pentru binele fetițelor, vrea să locuiască doar cu ea, să aibă un program bine stabilit, să nu se plimbe din casă în casă.

Adauga un comentariu