Titlurile zilei

Am aflat cine era femeia de pe bancheta din spatele mașinii în care Dănuț a ars: „Nicoleta ar fi amanta lui Glodoreanu de care ar ști și soția acestuia!“

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Am aflat cine era femeia de pe bancheta din spatele mașinii în care Dănuț a ars Nicoleta ar fi amanta lui Glodoreanu de care ar ști și soția acestuia
Nicoleta Munteanu ar fi amanta lui Glodoreanu

Femeia de pe bancheta din spate a mașinii în care Dănuț a ars în Lețcani este amanta lui Andrei Glodoreanu. Persoane din cercul de prieteni al șoferului susțin că soția lui ar ști de relația dintre cei doi și că ar accepta situația

Nimeni nu a găsit o explicație a motivului pentru care femeia de pe bancheta din spate ar fi fost acolo cu Andrei Glodoreanu și Dănuț Iliescu. Ar fi vorba despre Nicoleta Munteanu, nimeni alta decât amanta lui Glodoreanu, pe care soția acestuia ar cunoaște-o. Din spusele unor persoane din cercul de prieteni a celor doi, Glodoreanu ar fi dependent de alcool, droguri și „păcănele”.

Femeia de pe bancheta din spate este amanta lui Andrei Glodoreanu

Persoanele din grupul de prieteni a lui Andrei Glodoreanu și Dănuț Iliescu au ajuns în punctul în care efectiv nu îl mai pot privi ca pe o persoană, aceștia nu mai doresc să îl vadă și simt repulsie față de el.

Aceștia au oferit reporterilor BZI detalii din viața lui privată, care să explice mai multe lucruri ce până acum au creat confuzie.

„Fata aia din spate este amanta lui, Nicoleta Munteanu. Nevastă-sa o știe și acceptă situația, ba mai mult, săraca, știe că el se dă la orice fată mai frumușică și nu îi zice nimic. Pe cei doi îi leagă copilul, atât. S-a dat la mai multe fete din grupul nostru de prieteni și nu de puține ori a devenit violent în urma refuzurilor”, declară un prieten sub protecția anonimatului.

Din spusele prietenilor, Nicoleta Munteanu ar fi fost spitalizată după accident și ar fi văzut anumite persoane care au intrat în salonul spitalului să îi facă poze. În acea zi fatală, cei trei, Dănuț Iliescu, Andrei Glodoreanu și Nicoleta Munteanu ar fi plecat spre Iași pentru a duce femeia acasă.

Nicoleta recunoaște că a fost în mașină în momentul accidentului, dar neagă că ar avea vreo relație amoroasă cu Andrei Glodoreanu.

„Eu eram prietenă cu amândoi, eu am fost în mașină! Era o relație de prietenie, cum era cu Dănuț era și cu el. Eu am vorbit și azi cu soția lui Andrei. Pe mine mă șochează acuzația că aș fi amanta lui, știind ce relație am cu ei. Chestia asta cum că soția lui ar fi de acord mi se pare ciudat, chiar amuzant”, declară Nicoleta Munteanu.

Glodoreanu este dependent de alcool și droguri!

Apropiați ai lui Glodoreanu susțin că acesta este dependent de alcool și droguri. Mai mult, acesta ar fi pasionat de jocurile de noroc.

„Toți știu despre dependența lui de alcool și păcănele! Mai umblă și drogat… Oricum, bea atât de mult încât nu îți dai seama când e beat și când e treaz. Nu înțeleg de ce nu l-a lăsat pe Dănuț la volan atunci”, susțin prietenii lui Glodoreanu.

Se pare că acesta ar fi obișnuit să consume alcool și să se urce la volan destul de des.

Apropiați ai lui Glodoreanu spun că vânătăile pe care le avea pe față în momentul în care a fost prezentat la instanță, au apărut în urma unei „corecții” fizice aplicate de oamenii din sat. Aceștia l-ar fi bătut pe Andrei Glodoreanu deoarece consideră că este principalul vinovat pentru moartea lui Dănuț.

Colegii lui Dănuț nu mai au puterea să discute de accidentul teribil de la Lețcani. Accidentul în care Dănuț Iliescu a murit carbonizat a avut loc pe data de 30 mai 2022 pe raza localității Lețcani. Accidentul s-a produs după ce Andrei Glodoreanu, care se afla la volan, a pierdut controlul autovehiculului și a ieșit de pe partea carosabilă, lovind doi copaci. În urma impactului, mașina a luat foc și au reușit să iasă din mașină doar șoferul, Andrei Glodoreanu, și pasagerul din spate, Nicoleta Munteanu. Dănuț Iliescu nu a putut fi salvat la timp și a murit din pricina exploziei.

Moartea lui Dănuț a devenit un subiect “tabu” în tot liceul, profesorii evitând de asemenea orice subiect legat de această întâmplare tragică, în care femeia de pe bancheta din spate s-a dovedit a fi amanta lui Glodoreanu.

Comentarii
  • Gunoaie! Niste gunoaie care intra cu tot felul de rable în oras si ne sufoca atat din punct de vedere al poluării, cat si parcările! Genul ăsta de gunoaie si beșșinoși cocliți care trăiesc numai din ,,combinații ” nu ar trebui să treacă de intrarea in Iași!

  • toate lepădăturile țării fac ture pe Copou și sufocă orașul ăsta cu rablele lor vechi de 20 de ani. Alo, autoritățile, călare pe toți cocleții ăștia dieselari că îți tușești plămânii când trec pe lângă tine.

  • Nevastă-sa o știe și acceptă situația, ba mai mult, săraca, știe că el se dă la orice fată mai frumușică și nu îi zice nimic. Saraca !!!!!Jeguri…

  • Ei lasatil acuma ca daca tot era mort dupa sex o sa aiba parte de sex la puscarie pe saturate !, mai nou cica il cheama acolo Conchita Wurst si haleste cremwurst premium, lau facuta aia tramvai

  • Asta e o femeie frumușică ? OMG…. Una peste alta poate vă dă „frumușica” în judecată să-i plătiți vreo 20000 de eur pt că i-ați șifonat imaginea, i-ați dat și poza ba, mai mult, ați și declarat că e amanta unui imbecil, aveți voi dovada că e amanta cuiva, terfeliți imaginea a 2 femei și a unui imbecil

  • Ați ajuns ca toate tarancile nespălate și imorale sa le faceți vedete, asta nici măcar în satul, comuna ei de curve și violatori, penali nu e vedeta, e o mica,, vedeta,, de consum pt cei care le au rămas 2 lei în buzunar după ce au ieșit din bodega sateasca

  • A fost bătut și el a fost arestat direct din spital ,înainte de a scrie astfel de articole mai întâi faceți niste cercetări sa vedeți și daca e adevărat ,scrieți numai minciuni

  • Cele mai tari amante sunt la finante!!! Wow, este o tipa blonda, eleganta, frumoasa si futacioasa…e libera de contract!!!

  • Legenda zice ca în regim de detenție, regulamentul penitenciarului îi rezerva dreptul de a avea amant. Baftă lui,

Adauga un comentariu