Actualitate

Amalia Bellantoni are dosar penal după ce ar fi bătut un vecin. A avut scandal și cu Mirela Vaida

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” Amalia Bellantoni s-a ales cu dosar penal după ce l-ar fi bătut pe un vecin de-ai ei. Cu toate acestea, vedeta blondină s-a plâns pe rețelele de socializare că a fost oprită ilegal de poliție. În replică, oamenii legii spun că totul ar fi avut loc perfect legal, Amaliei Bellantoni aducându-i-se la cunoștință acuzațiile.

Amalia Bellantoni a devenit cunoscută publicului larg, în urma participării la concursul culinar „Chefi la cuţite”. Fosta concurenta s-a făcut rapid remarcată şi a intrat în atenţia presei. În vârstă de 41 de ani, Amalia deţine alături de soţul ei o afacere de familie. În trecut, ea fost stewardesă la două companii aeriene renumite: Alitalia şi Tarom.

Amalia Bellantoni are dosar penal după ce ar fi bătut un vecin

Poliția Capitalei i-a deschis dosar penal Amaliei Bellantoni. Ajunsă celebră după ce a participat la mai multe show-uri TV, Bellantoni a acuzat pe canalele TV că a fost oprită ilegal și șicanată de poliție. Acum, Poliția vine cu precizări și spune că vedeta a fost oprită regulamentar, de oamenii legii, care voiau să îi aducă la cunoștință acuzațiile.

„La data de 3 octombrie 2022, în jurul orei 10.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în curtea unui imobil, din Sectorul 2, în urma unei neînțelegeri cu o vecină”, aceasta l-ar fi lovit cu palma în zona capului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoana care a reclamat incidentul, aceasta indicând autoturismul în care se afla persoana care ar fi agresat-o, aflat în apropiere. Autoturismul a fost oprit, la scurt timp, iar polițiștii au procedat la efectuarea primelor verificări cu privire la fapta sesizată. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 2.

Scandal cu Mirela Vaida

La sfârșitul acestei primăveri, Mirela Vaida a avut o ceartă de proporții cu Amalia Bellantoni, care a încercat să îi ia apărarea unei mame care și-a părăsit copiii. Prezentatoare nu s-a mai putut abține și chiar i-a cerut siciliencei să părăsească platoul emisiunii. Cele două au avut opinii diferite despre un subiect prezentat în emisuune, iar Mirela Vaida nu a mai răbdat.

„Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită”, a spus Mirela Vaida.

Ei bine, Amalia Bellantoni a încercat să îi ia apărarea femeii care și-a părăsit copiii. Ea a spus că aceasta sigur nu a plecat de acasă pentru că îi era bine. Opinia Amaliei Bellantoni a scos-o din minți pe prezentoatoare care i-a cerut efectiv să părăsească platoul.

Adauga un comentariu