Diete si regimuri

Amalia Nastase a slabit 31 de kilograme si si-a dezvaluit dieta miracol

Publicat: 30 sept. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amalia Nastase a slabit 31 de kilograme si si-a dezvaluit dieta miracol
7

Invitata la o emisiune tv, Amalia Nastase a dezvaluit care sunt secretele sale pentru a-si pastra silueta, dupa ce a reusit sa slabeasca atat de mult. in prima faza, fosta sotie a lui Ilie Nastase a dat jos 20 de kilograme in 80 de zile. Mai apoi, a slabit alte 11, reusind sa ajunga de 92 de kilograme la 61.

Acum, Amalia Nastase are o silueta de invidiat si pare de nerecunoscut. Cele aproape 100 de kilograme pe care au descurajat-o, mai ales ca a incercat foarte multe diete care n-au dat niciun rezultat.

Stresul pare sa fi fost o mare problema in incercarea sa de a slabit. A cerut ajutor specializat si cu foarte multa vointa a ajuns la corpul dorit.  

„S-a intamplat ceva cu metabolismul care a dus la vreo 92 de kilograme. tinusem atatea cure incat am zis ca asta e, cand vedeam ca nu reuseam. Am tinut dieta cu un medic care mi-a dat niste suplimente. Cu ele nu am avut pofta de nimic, pentru ca aveam niste suplimente si contra stresului. Am luat foarte mult colagen, care m-a ajutat sa nu se vada si sa se stranga pielea odata cu slabitul, pentru ca oamenii care isi taie stomacul pielea nu are timp sa se retraga si e greu", a declarat Amalia Nastase, la Antena Stars.

”Dimineata mananc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovaz. Ca si snack, am un mar. Dupa aceea, la pranz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salata. E cam greu sa gasesti carne de pui fara tot felul de chestii si atunci mananc de vita, de vitel, chiar si de porc. Orice peste, somon, in primul rand, fructe de mare…

Dimineata beau cafea cu un de cocos, fara zahar, ca n-ai voie zahar, oricum. Poti sa pui stevia.

La cina, mananc conserva de ton, doi biscuiti de ovaz sau ou, somon afumat si 200 de grame de legume”, marturisea fosta sotie a lui Ilie Nastase, in urma cu un an. sursa: clickpentrufemei.ro

Adauga un comentariu