Cancan ultimă oră

Amănunte inedite despre Erika Braedt: Cu ce se ocupă fosta soție a lui Țiriac în Germania

Publicat: 28 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amănunte inedite despre Erika Braedt Cu ce se ocupă fosta soție a lui Țiriac în Germania
Handbalista a fost și profesoară în București după ce a absolvit Institutul de Cultură Fizică

După divorțul de Ion Țiriac, Erika Braedt s-a stabilit în Germania, unde locuiește și astăzi. Deși poate părea ciudat, sportiva este foarte atrasă de golf. De aproximativ 30 de ani aceasta joacă golf la Golf-Club Heilbronn-Hohenlohe care este situat într-o zonă rurală. Pe deasupra, nu numai că joacă golf, dar Erika Braedt este și căpitanul echipei de femei în categoria de plus 65 de ani. La același club este înscris și actualul soț al său, Hartmut Sigwart. Acesta deține o firmă de investiții în Stuttgart, capitala lanului german Baden-Württemberg.

Erika Braedt a participat și la diferite concursuri în țări precum Franța sau Elveția, practicându-și pasiunea pentru golf. Aceasta își ia pasiunea foarte în serios, și se antrenează în jur de trei sau patru ori pe săptămână.

Handbalista a fost și profesoară în București după ce a absolvit Institutul de Cultură Fizică. A fost antrenoare de handbal pentru trei grupe diferite de la Școala Sportivă cu numărul 3 din București. Mai târziu, când s-a mutat în Stuttgart a ocupat un post de profesoară de sport la Wirtemberg Gymnasium.

erika braedt
După divorțul de Ion Țiriac, Erika Braedt s-a stabilit în Germania, unde locuiește și astăzi

Singura căsnicie a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni in lume, a fost căsătorit cu acte în regulă o singură dată pe tot parcursul vieții sale. Deși acesta are și copii din alte relații, Ion Țiriac nu s-a mai recăsătorit după ce a divorțat de Erika Braedt în anul 1965. Cei doi s-au căsătorit de tineri, iar Erika a declarat într-un interviu că încă nu erau pregătiți pentru un pas atât de mare și de important.

„Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a declarat ea în cadrul unui interviu.

Cei doi sportivi s-au căsătorit în 1963 și au divorțat în 1965. Așa cum a declarat, Erika avea în jur de 19 ani atunci când s-a căsătorit, iar Ion Țiriac avea 24 de ani.

ion tiriac si erika breadt cu prieteni
Ion Țiriac nu s-a mai recăsătorit după ce a divorțat de Erika Braedt în anul 1965

Erika Braedt: De ce s-a încheiat relația dintre handbalistă și Ion Țiriac

Deși, handbalista a declarat că ruptura dintre ei s-a produs în mod natural pentru că Țiriac călătorea mult, iar ei se vedeau foarte rar, vechi prieteni de-ai lor spun o altă parte a poveștii. Există mai multe speculații în legătură cu motive despărțirii celor doi, iar majoritatea au legătură cu infidelitatea handbalistei.

Au circulat zvonuri că despărțirea dintre cei doi s-a întâmplat din cauza unei aventuri pe care Erika o avea cu scrimerul Ionel Drâmbă. Totuși, Jean Maurer, fiul fostului prim-ministru al României, Ion Gheorghe Maurer, susține că sportiva s-a cuplat și cu actorul Sergiu Nicolaescu.

ion tiriac si ilie nastase
Ion Țiriac, unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți tenismeni români, a fost căsătorit cu acte în regulă o singură dată

„Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă”, a declarat Jean Maurer.

În ciuda acestor acuzații, Erika Braedt și Ion Țiriac au rămas în relații bune. Handbalista spune că încă vorbește la telefon ocazional cu faimosul tenismen.

ion tiriac in tinerete
Există mai multe speculații în legătură cu motive despărțirii celor doi, iar majoritatea au legătură cu infidelitatea handbalistei

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

 

Adauga un comentariu