Cancan ultimă oră

Amănunte mai puțin știute despre Mirela Vaida: Vârstă, înălțime, biografie, soț, copii

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Antena 1 datorită emisiunii pe care o prezintă, „Acces direct“.

Sunt, totuși, unele amănunte mai puțin știute despre Mirela Vaida, frumoasa prezentatoarea a emisiunii, în vârstă de 39 de ani, care face furori la televiziunea trustului Impact.

Până să ajungă în televiziune, Mirela Boureanu Vaida a fost de mică pasionată de folclor și a activat în lumea muzicală din România, după care reporter TV și moderator TV.

Mirela Vaida în studioul emisiunii Acces direct

Amănunte mai puțin știute despre Mirela Vaida – vârstă, înălțime, pasiuni

Mirela Boureanu Vaida s-a născut pe 16 martie 1982, la Târgu Frumos și are vârsta de 39 ani. Vedeta Antenei 1 are o înălțime de1,58 m și o greutate de invidiat, 55 kg.

Este absolventă a Liceului de Informatică „Grigore C. Moisil“ din  Iași și  a Facultății de Drept, de la Universitatea din Bucureşti. În 2006, frumoasa blondină și-a dat masteratul în Dreptul Comunității Europene, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, iar 2008, masterul în Comunicare și relații publice, în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. totuși, aceasta nu a profesat niciodată în domeniul juridic, fiind pasionată de muzică și de televiziune.

Folclorul a fost mereu marea ei pasiune, vedeta Antenei 1 participând în tinerețe la mai multe festivaluri de muzică și făcând parte din trupa de fete Ho-Ra și pe urmă din trupa D’Or.

Mirela Vaida în studioul emisiunii Acces direct

Prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local de televiziune din Iaşi. Ca moderator TV, Mirela Boureanu a debutat în toamna anului 2004, alături de Cosmin Seleşi, cei doi realizând un matinal și a fost reporter – prezentator la Naţional TV, iar din 2006, a fost moderatoare la Favorit TV.

Venirea în 2011 la Antena 1 i-a adus faima de care se bucură acum. Atunci a început să prezinte emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, până în 2016. A urmat emisiunea „Totul pentru Dragoste”, iar în prezent este moderatorul emisiunii „Acces Direct”.

Mirela Vaida este o cunoscută actriță a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti. Aceasta a jucat în musicalul “OK, Melody” și în spectacolele „Poftă bună la Tănase”, „Nevestele vesele”, „O seară la Tănase”, „Bufonii Regelui”, „Scandal în Paradis” sau „Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”.

Mirela Vaida alături de soțul ei și de copii

Cine este soțul Mirelei Vaida și câți copii au

Mirela Vaida este căsătorită de pest 10 ani cu Alexandru Vaida, cei doi fiind împreună încă din 2005. Alexandru este directorul comercial al unei companii sibiene. Dacă soția sa este în lumina camerelor de filmat aproape în fiecare zi, Alexandru nu vrea să să fie în centrul atenției, fiind o persoană mai retrasă. Acesta nu are cont de Facebook și nici de Instagram, preferând să nu fie o persoană publică. Din cauza job-ului, acesta este nevoit să facă foarte mult naveta, fiind mai mereu prezent la Mediaş.

Mirela și Alexandru Vaida au trei copii. Carla a împlinit în luna februarie 6 ani și este, așa cum îi place Mirelei Vaida să spună, „domnișora“ ei.

Vladimir are 4 ani, iar băiețelul cel mai mic este Tudor Ștefan, care pe 10 aprilie a împlinit 2 ani.

Cunoscuta vedetă de la Antena 1 a spus că soțul ei și-ar mai dori o fată, și deja a planificat ca 40 de ani Mirela Vaida să fie mama a 4 copii. Frumoasa vedetă de la trustul Impact susține însă că fiecare sarcină s-a cunoscut din punct de vedere emoțional și nu știe dacă și-ar mai dori încă un copil.

Mirela Vaida alături de copii

Adauga un comentariu