Cancan ultimă oră

Detalii mai puțin știute de spre fiica patronului de la Realitatea Plus: Alexandra Păcuraru – biografie, vârstă, studii, soț, copii

Publicat: 21 apr. 2021
Alexandra Păcuraru în studio de televiziune
Alexandra Păcuraru este fiica controversatului om de afaceri Maricel Păduraru

Alexandra Păcuraru este fiica controversatului Maricel Păduraru, patronul de la Realitatea Plus, om de afaceri care a făcut închisoare într-un dosar privind polițele de asigurare pentru angajați, în care prejudiciul a fost de peste patru milioane de euro.

Alexandra nu se poate plânge că i-ar fi lipsit vreodată ceva, tatăl său fiind un influent om de afaceri. Astfel, Alexandra a avut ocazia să facă liceul SUA, după care să urmeze curusurile a două universități private din București.

După ce și-a terminat studiile, Alexandra a fost folosită ca paravan de tatăl ei în mai multe firme, unde a primit numai posturi de conducere.

În televiziune a lucrat la TVR, după care a fost adusă ca moderatoare la postul patronat de tatăl ei.

Alexandra Păcuraru în studio de televiziune

Alexandra Păcuraru: biografie, vârstă, studii

Alexandra Păcuraru s-a născut pe 30 iunie 1987, la Galați, și este fiica lui Maricel Păduraru.

Susținută financiar de tatăl, Alexandra Beatrice Păduraru a terminat în 2005 Liceul „Star Valley High School“din Afton, Wyoming (SUA). Întoarsă în țară, Alexandra a absolvit două facultăți: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir“ și Universiattea „Media“specializarea regie film.

Ulterior, a făcut un master, „Executive Master of Business Administraton“ în cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din București.

Alexandra vorbește trei limbi străine: engleza, franceza și spaniola, iar chineză spune că ar f învățat în cele trei luni petrecute în Shanghai, la Academy of Chinese Language Study.

Cu ajutorul tatălui ei, Alexandra a fost director executiv la SC Zhongda Constructions SRL, director general la SC Prestige Media SRl și administrator la Ama Music &Film.

În televiziune, Alexandra și-a făcut ucenicia la TVR, unde a prezentat alături de Matei Stăciulescu emisiunea „8 într-o barca”. Ulterior, a fost adusă la postul tatălui ei, unde a prezentat emisiunile „Fresh-refresh cu Alexandra Păcuraru“, „Acasă la oamenii Realității, „Culisele puterii“, emisiune moderată alături de Miron Mitrea și „Legile Puterii“.

Alexandra Păcuraru în studio de televiziune și soțul ei

Alexandra Păcuraru și soțul ei au patru copii

Alexandra Păcuraru se iubește cu Bertalan de mulți ani și în 2017, după ce a născut cel de-al doilea copil a făcut nunta.

Ulterior, Alexandra a mai născut doi copii, ultimul anul trecut, în plină pandemie.

Alexandra, care a spus că își dorește o familie mare și-a caracterizat în câteva cuvinte cei patru copii:

„Amelie – exact ca sora mai mare, blândă, bună și iubitoare. Justinian – șeful casei, ia decizii înțelepte și vrea să fie mereu cel mai bun în ceea ce face. Zenovia – un mix între cuminte și poznașă, mereu foarte curioasă de tot și de toate. Maricel – energie vie, se trezește primul și se culcă ultimul, este foarte energic și active“, a spus Alexandra Păcuraru.

Alexandra Păcuraru în studio de televiziune alături de copiii ei

Rezolvarea problemei aglomerației din trafic: „Eu merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea!”

Anul trecut, în cadrul ueni emisiun ide la psotul de televiziune a tatălui ei, Alexandra a frapat audiența când a spus că soluția pentru a nu aglomera suplimentar traficul infernal din București este să mergem cu șofer.

„Nici nu avem educație. Avem foarte multe mașini în trafic cu o singură persoană, doar cu șoferul. Eu de exemplu am început să merg cu șoferul, nu mai circul cu mașina mea tocmai din acest motiv. Cred că toți putem lua măsuri”, a menționat Alexandra Păcuraru.

Comentarii
Adauga un comentariu