Sport

Amănunte neștiute despre Cătălina Ponor: Înălțime, vârstă, greutate, iubit

Publicat: 19 iul. 2021
Cătălina Ponor
Cătălina Ponor este tripla campioană olimpică de la Atena

Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică de la Atena, a vorbit deschis despre modul în care i-a influențat viața gimnastica.

Fosta mare campioană, care va împlini anul acesta 34 de ani și care o înălțime de 1,59 m, este de părere că sportul a educat-o și a disciplinat-o, a învățat-o ce înseamnă munca și că poate fi puternică și poate trece mai ușor peste probleme și peste tot felul de lucruri neplăcute.

Pentru actualele gimnaste și pentru fetele care se gândesc să practice acest sport, Cătălina Ponor a oferit mai multe sfaturi. Fosta mare gimnastă a declarat că sportivele trebuie să înțeleagă că trebuie „să meargă mai departe orice ar fi, să aibă curaj, să vadă că sportul e frumos, nu e un lucru rău, e un lucru care te educă, te disciplinează și te ajută“.

Cătălina Ponor

Cătălina Ponor: Înălțime, vârstă, greutate

Cătălina Ponor s-a născut pe 20 august 1987, la Constanța. Marea campioană, care va împlini anul acesta 34 de ani, are o înălțime de 1,59 m și o greutate de 51 de kilograme.

Cătălina Ponor a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena și la Olimpiada de la Londra, în 2012, unde a luat medalia de argint la sol și de brozn la bârnă, pe care a pierdut-o până la urmă din cauza unei contestații deupse de delegația americană.

La Olimpiada din Grecia, marea gimnastă a câștigat medalia de aur, cu echipa și medalii de aur la bârnă și sol, la individual.

gimnasta Cătălina Ponor

Cătălina Ponor şi-a anunţat retragerea din activitate după Campionatele Mondiale de la Montreal, ultimul concurs la care a participat fiind Openul Mexican, ce a avut loc pe 25 noiembrie 2018, unde a câştigat două medalii de aur şi una de argint.

Cătălina Ponor a revenit în sala de antrenamente după patru ani și, în ciuda contestatarilor, a reușit să concureze la Campionatele Mondiale de la Tokyo.

În cariera sa, Cătălina Ponor a cucerit 23 de medalii la competiţiile majore: 5 la Jocurile Olimpice (3 aur, 1 argint), 5 la Campionatele Mondiale (3 argint şi 2 bronz) şi 13 la Campionatele Europene (8 aur, 2 argint şi 3 bronz).

gimnasta Cătălina Ponor

Cu cine se iubește Cătălina Ponor și de ce nu vrea nuntă

Cătălina Ponor trăiește acum o adevărată poveste de dragoste alături de Bogdan Jianu. Cel supranumit „Dracula“, după ce a jucat rolul fostului domnitor al Ţării Româneşti, Vlad Ţepeş, este regizor de filme istorice,  este cu 18 ani mai mare decât marea sportivă și a fost căsătorit cu cântăreaţa Julia Chelaru, din trupa Sexxy.

Cătălina Ponor a fost cerută de logodnică anul trecut, în luna august, de Bogdan Jianu, însă fosta mare gimnastă nu pare a-și dori să îmbrace rochia de mireasă.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Cătălina a spus legat de nuntă că nu crede că dragostea ei stă într-un act și tocmai de aceea nu se va căsători anul acesta. Totuși, Cătălina nu exclude posibilitatea ca nunta cu Bogdan Jianu să aibă loc anul viitor.

Înainte a de fi împreună cu Bogdan Jianu, Cătălina Ponor a avut o relație cu Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico. Cei doi au făcut publică iubirea lor  în 2012. Mai bătrân cu un an decât sportiva din România, sportivul crescut în Statele Unite ale Americii era considerat un sex-simbol mondial, fiind la un moment dat votat între cele mai sexy 50 de persoane din lume.

Relația celor doi s-a încheiat anul trecut, când de altfel Cătălina a ales să-și șteargă tatuajul cu numele lui Ramos.
Adauga un comentariu