Eveniment-Social

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, in vizită la USAMV Iași

Publicat: 15 nov. 2020
adrian zuckerman și prof. univ. dr. ing. Gerard Jitareanu

Luni, 15 noiembrie 2020, Ambasadorul Adrian Zuckerman, va efectua o vizita de lucru la Universitatea de Stiinte Agrigole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

Ambasadorul SUA la Bucuresti se va intalni cu rectorul USAMV, prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu. Vizita este una de lucru iar in cadrul acesteia se vor efectua mai multe vizite la diverse obiective din cadrul universitatii din Iași.

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman vine in Iași

Luni, 15 noiembrie, alaturi de prof. univ. dr. ing. Gerard Jităreanu va fi prezent Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman. Vizita oficială va incepe la 10,30 in Sala Senatului Universitatii.

Cei doi vor discuta despre posibile schimburi de experienta a reprezentantilor universitatii din Iași cu specialisti din SUA, dar si despre posibile investitii ale oamenilor de afaceri din SUA in România. Concret se discuta despre posibilitatea implicarii a constructorilor de utilaje din SUA in industria de agricultura din România și nu numai.

BZI.RO va reveni pe larg cu tooate detaliile vizitei Ambasadorului SUA la București, Adrian Zuckerman.

Ambasadorul SUA în România va avea o întâlnire cu Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași

Primarul Mihai Chirica va avea o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 9.00, marţi, 17 noiembrie 2020, la sediul Primăriei Municipiului Iaşi, în Sala “Vasile Pogor”.

Aflat pentru a doua oară în vizită la Iași în acest an, E.S. Adrian Zuckerman va fi însoțit de o delegație a Ambasadei SUA formată din William O’Connor (Atașat Cultural), Ioana Damian (Specialist Relații Publice) și Lucian Crușoveanu (Specialist Social Media).

Comentarii
Adauga un comentariu