Cancan ultimă oră

Andreea Bănică, foc și pară pe o cunoscută companie de energie electrică: „Bine că penalizări de întârziere avem”

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică foc și pară pe o cunoscută companie de energie electrică Bine că penalizări de întârziere avem
Andreea Bănică a răbufnit din cauza unei companii de energie electrică

Andreea Bănică a izbucnit pe rețelele de socializare, asta după ce artista a mărturisit că a stat în așteptare telefonică timp de aproximativ o oră pentru a lua legătura cu Enel România. Vedeta a declarat că a mai întâmpinat o situație neplăcută atunci când a fost plecată în vacanță. Iată despre ce este vorba!

Andreea Bănică a răbufnit pe rețelele de socializare din cauza unei companii de energie electrică, asta după ce vedeta a rămas fără curent și a fost nevoită să stea în așteptare telefonică aproximativ o oră pentru a lua legătura cu Enel România.

Andreea Bănică a răbufnit din cauza unei companii de energie electrică

Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare că a mai pățit să rămână fără curent atunci când se afla în vacanță, astfel că la întoarcere a găsit produse stricate în congelator.

„Cum să stai în așteptare 51 de minute să vorbești cu Enel România? Ireal! Bine că penalizări de întârziere avem și chiar curentul oprit în caz că ești plecat în lume, cum de altfel mi s-a întâmplat. Cum am plecat în vacanță mi-au oprit curentul. Vă dați seama ce-am găsit vara trecută că m-am întors după opt zile?

Aveam congelatoarele pline de pește bio pentru Noah, carne și ce mai ține omul prin el. La ora 5:00 dimineață am chemat un prieten să ne ajute că am zis că vărsăm mațele. Măcar un preaviz dacă aveam, un mail, un telefon, orice prin care să fim anunțați. Ei bine, dovada clară că nu ai cu cine să vorbești chiar dacă vrei să fii un client bun, serios.”, a declarat Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram.

Andreea Bănică, revoltată din cauza legumelor din piață

Andreea Bănică are grijă la produsele pe care le consumă, astfel că vedeta le-a testat cu un aparat care arată nivelul de nitrați din legume, astfel că a rămas șocată atunci când a văzut câți nitrați au ridichile.

”Eu leșin efectiv! Mai sunt și șchioapă, otrăvită nu mai zic! Doamne sfinte! Gluma, gluma, însă voi vedeți cum ne otrăvesc?…ce credeți? Am luat ridichile din piață….”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Adauga un comentariu