Sport

Americanii au venit în România, s-au întâlnit cu Florinel Coman și au pus banii pe masă. Gigi Becali a dat răspunsul imediat

Publicat: 20 feb. 2020

Florinel Coman (21 de ani) s-a întâlnit cu reprezentanții celor de la Orlando City, care au venit în România pentru a perfecta transferul fotbalistului celor de la FCSB.
Informația a fost oferită de Liță Dumitru, care a intermediat negocierile. Americanii au oferit 7 milioane de euro pentru 40 la sută din drepturile federative ale fotbalistului, dar Gigi Becali a refuzat oferta.

„La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni, care mi-au dat telefon și mi-au spus că îl plac pe Coman. FCSB a spus inițial că vrea 15 milioane pe el. Băieții de aici mi-au spus că vor mai întâi să stea de vorbă cu jucătorul. Vor să vorbească despre integrare, să-l vadă ca om și, apoi, să vadă dacă poate să-și facă un viitor în America. După ce s-au întâlnit, după acel meci în care el nu prea a jucat bine (n.r. – la Cluj, cu CFR), ei au zis că-l pot lua.

Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător și un milion pentru impresari. Cei care au discutat, Robert și Dragoș, reprezentanți lui Giovanni și ai lui Victor, au spus că-i vor da lui Gigi oferta. Șapte milioane înseamnă 40 la sută, plus un milion salariul lui Coman pe sezon. Astfel, 60 la sută rămâneau la FCSB la o următoare revânzare. Oferta a fost până luni, care a trecut, până ieri. Gigi a respins-o, a spus că vrea 20 de milioane de euro”, a spus Liță Dumitru.

Gigi Becali a plătit 3 milioane pe Florinel Coman și cere acum 20. În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro.

Adauga un comentariu