Cancan ultimă oră

Amestecul de bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie, băut pe stomacul gol are multe beneficii de sănătate

Publicat: 23 oct. 2019

Amestecul de bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie, băut pe stomacul gol are multe beneficii de sănătate, având şi efect anti-cancerigen.

De ce medicii, farmaciştii şi întreaga lume medicală nu o promovează acest amestec? Pentru că trăim într-o epocă materialistă, iar marile corporaţii chimio-farmaceutice au tot interesul ca să-şi vândă produsele scumpe, iar lumea să fie cât mai bolnavă. Altfel, cum şi-ar face ele profitul? V-aţi închipuit vreodată câţi oameni mor din cauza groaznicei maladii, doar pentru că întreg sistemul medical tine la secret o asemenea informaţie? Iar dacă ea apare în site-urile alternative, este ridiculizată de sistemul medical!

Amestecă jumătate de lingurinta de bicarbonat de sodiu în 250 de ml. de apă, împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie. De notat că efectul lămâilor organice este de zeci de ori mai puternic.

Lămâia are efecte anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări ştiinţifice. În plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor şi asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetătorii au ajuns la concluzia că lămâia are capacitatea de a vindeca aceasta afecţiune gravă. Iar dacă se adauga bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrată.

Lămâia în combinaţie cu bicarbonatul de sodiu şi apa formează un adevărat leac natural pentru organism. Printre cele mai importante efecte ale acestui amestec se număra alcalinizarea organismului şi, implicit ferirea lui de îmbolnăviri, eliminarea toxinelor din organism, scăderea colesterolului şi, nu în ultimul rând, îmbunătăţirea digestiei.loading...

Adauga un comentariu