Local

Ana Bogdan își apără titlul de campioană la Iași, după un meci încheiat în doar două seturi contra Irinei Begu – FOTO

Publicat: 24 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Bogdan își apără titlul de campioană la Iași după un meci încheiat în doar două seturi contra Irinei Begu - FOTO
Ana Bogdan câștigă pentru a doua oară consecutiv trofeul la BCR Iași Open

Ieșenii au avut parte de o finală perfectă la BCR Iași Open, după ce două românce s-au întâlnit în ultimul act. Ana Bogdan a cucerit din nou titlul de campioană după un meci care a durat doar o oră și 23 de minute

Sute de spectatori s-au adunat la arena de la Baza Sportivă Ciric pentru a le susține pe cele două sportive românce. Fiecare fan a scandat pentru favorita sa, dar la final s-au bucurat cu toții și au aplaudat câștigătoarea. Meciul a fost cuprins de tot felul de momente savuroase, iar Ana Bogdan a reușit să câștige în doar două seturi.

Titlul de campioană merge din nou la Ana

o poză cu Ana Bogdan
Meciul s-a încheiat în doar două seturi

Încă de la începutul meciului s-a observat faptul că Ana Bogdan a intrat mult mai motivată și proaspătă față de oponenta sa, reușind să se distanțeze imediat. Au fost și câteva încercări ale Irinei de a reveni în primul set, însă Ana nu i-a oferit nicio șansă. Totuși, multe mingi au fost greșite de Irina, iar Ana s-a concentrat și nu s-a grăbit pentru a obține punctul.

La finalul partidei, tabela a afișat scorul de 6-2, 6-3 în favoarea Anei Bogdan. Câștigătoarea s-a ales cu un cec de 13.040 de euro şi cu 160 de puncte WTA, în timp ce Irina Begu a primit un cec în valoare de 6.960 de euro şi 95 de puncte WTA.

„Cred că am emoții ceva mai mari decât în timpul meciului. Încă nu realizez ce s-a întâmplat, cred că încă visez. Am visat foarte mult la acest moment și mi-am dorit enorm să țin din nou acest trofeu minunat în brațe. Iată că am reușit. Cred că acest trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu. Irina, îți mulțumesc din suflet pentru acest meci! Îți doresc mult succes pe mai departe. Datorită ție, astăzi am fost mai bună, am încercat să-mi ridic nivelul, datorită ție am jucat mai bine”, a specificat Ana Bogdan după meci.

Momente emoționante

o poză cu spectatorii
Un spectator și-a cerut iubita în căsătorie în fața tuturor

Cele două sportive au fost vizibil emoționate de acest meci, iar la final au curs multe lacrimi. Publicul a reacționat foarte frumos și a început să aplaude, scandându-le numele. Totodată, după ceremonia de premiere, un spectator a intrat pe teren pentru a face o cerere de căsătorie pentru iubita sa, gestul fiind aplaudat de întreaga arenă.

„Am avut meciuri grele, meciuri în care credeam că nu am să mai revin, dar cu ajutorul fanilor am reușit să ajung până aici și să trec peste astfel de momente. Nu-mi aduc aminte să mai fi jucat vreo altă finală cu vreo româncă, însă am jucat meciuri cu alte românce, dar și cu Ana.

Dacă voi fi sănătoasă, voi încerca să revin la Iași. Astăzi nu a fost să fie, nu am făcut cel mai bun meci, dar sper că v-ați bucurat de toată această săptămână. Îi mulțumesc și antrenorului meu, știu că nu e ușor de lucrat cu mine. Au fost câteva meciuri grele și emoțiile se simt acum”, a precizat Irina Begu.

Astfel, la Iași se sfârșește a doua ediție a BCR Iași Open, iar Ana Bogdan și-a apărat titlul de campioană.

Adauga un comentariu