Actualitate

Ana Maria Georgescu, scrisori emoționante către fiica ei, Katja: „Simt că o să te descurci în viață”

Publicat: 16 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Maria Georgescu scrisori emoționante către fiica ei Katja Simt că o să te descurci în viață
Ana Maria Georgescu și-a găsit liniștea și fericirea în viață, după căsătorie și nașterea fiicei sale

Ana Maria Georgescu este încântată de noua ei postură, de mamă, și frecvent transmite mesaje emoționante către fiica ei, Katja. Artista, care s-a căsătorit în 2019, a adus pe lume o fetiță în urmă cu trei ani. Acum, viața Anei Maria Georgescu urmează un alt făgaș, după experiența traumatizantă din perioada în care era iubita lui Florin Chilian.

Cu mulți ani în urmă, Ana Maria Georgescu cucerea publicul cu melodia „Ochii tăi”. Însă, odată cu trecerea anilor, viața ei s-a schimbat și chiar a abandonat cariera muzicală. Într-un timp, ea s-a orientat către teatru și chiar a jucat într-un foarte cunoscut musical, „My Fair Lady”. Însă, nimic din toate acestea nu se compară cu viața de familie, dar mai ales cu postura de mămică.

Ana Maria Georgescu, scrisori emoționante către fiica ei, Katja

Ana Maria Georgescu, cântăreața care ne-a cucerit definitiv cu melodia „Ochii tăi”, a devenit în 2020 mamă. Despre provocările cu care se întâlnește în noua ei viață, artista vorbește mereu cu maximă sinceritate. Astfel, ea scrie constant despre tot ce întâmpină pe măsură ce fiica ei crește.

În 2019, ea a decis să-și unească destinul de cel al lui Norbert Vig, cu care s-a căsătorit la Cluj, după ce a fost cerută de soție la Paris. Viața celor doi a fost completată, din mai 2020, de fiica lor, Katja. Despre momentele unice, emoționante și grele prin care trec, Ana Maria povestește cu sinceritate și emoție în minunatele scrisori adresate fiicei sale.

„Dragă Katja,
Dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil… toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!”

„Draga Katja,
Tu dormi pe o plajă în Grecia și eu te veghez și-ți scriu scrisori.
Îți povestesc despre cât curaj ai încă de la doi ani, cât de mult îți place apa, înghetața de ciocolata și grecii care cântă în fiecare seara la Alotino când mergem la cină.
Plâng pe ascuns când văd cât de repede și frumos crești dar umblu mai înalt când oamenii îți cer picturile în loc de amintire. Copila mea de catifea.”

„Draga Katja,
La 2 ani colinzi Sicilia mâncând gelato pe strazile din Taormina.
Te adaptezi uşor şi strigi Nalu’ de câte ori apare luna pe una din micile străzi pe care le descoperim. Azi ai rupt un Ciao bella’ printre dinţi unei ospătăriţe şi ea ţi-a adus tot raftul de biscuiţi cu unt, rumeni şi crocanţi.
Simt că o să te descurci în viaţă.
Te iubesc, mama”, sunt doar câteva dintre mesajele artistei pentru fiica ei.

A trecut printr-o experiență traumatizantă cu Florin Chilian

În 2006, Ana Maria a trecut printr-o experiență traumatizantă. În noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Florin Chilian a făcut accident cu mașina, la ieșire din Cluj-Napoca. În aceeași seară, artistul și iubita s-au certat, dar întâmplarea a fost relatată apoi de solistă ca fiind o bătaie soră cu moartea.

„A început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă. M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, spunea la acea vreme Ana Maria Georgescu despre Florin Chilian.

Adauga un comentariu