Actualitate

Analistul H.D. Hartmann aruncă bomba, la BZI LIVE: „Băi Iohannis, dă-o dracului! Cum să facă profit de 5.000 la sută OMV-ul rușilor de pe spinarea românilor…” – VIDEO

Publicat: 23 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Analistul H.D. Hartmann aruncă bomba la BZI LIVE Băi Iohannis dă-o dracului Cum să facă profit de 5.000 la sută OMV-ul rușilor de pe spinarea românilor... - VIDEO
H.D.Hartmann susține că OMV face un profit exorbitant pe spatele românilor

Analistul politic H. D. Hartmann a fost invitatul unei noi ediții BZI LIVE de mare interes. Cunoscutul jurnalist a aruncat o bombă care trebuie să dea de gândit românilor. Profilerul îl blamează pe președintele României, Klaus Iohannis, de faptul că permite ca OMV să facă profit pe teritoriul nostru și cu gaz românesc.

„Noi suntem într-o criză energetică, da? Furnizorul de gaze m-a anunţat că îmi măreşte de la 0,23 la 1,23 lei pe kilowatt. Mă apucă nervii şi aflu că producţia de energie pe 1 kilowatt la OMV costă 50 lei. OMV nu face din eolian, ea face din gaz. OMV are rafinăria Brazi, iar ea nu aduce din import. Gazul este 100 la sută românesc”, a transmis H.D.Hartmann la BZI LIVE.

Ce spune analistul H.D.Hartmann despre profitul OMV în România

Jurnalistul H.D.Hartmann s-a arătat revoltat de-a dreptul când a aflat că OMV vinde curentul de la prețul de producție de 50 lei la 2.500 lei României. Vă aducem aminte că această companie produce curent cu gaz românesc, rușii îmbăgățindu-se pe spatele românilor.

„Voi ştiţi cu cât a vândut României OMV-ul curentul produs la 50 lei? Cu 2.500 lei pe 1 kilowatt. Când fac 100 la sută profit pe o afacere mă bucur, dar rată de profit la OMV este de 5.000 la sută. Băieţi, ce mai stăm noi aici? Hai să vindem curent la 2.500 lei. Preţ de producţie pe gaz românesc. Băi DNA, matale ce faci? SRI-ule, matale ce faci? Băi tovarăşilor care eraţi cu războiul român – român. Când OMV vinde de la 50 la 2.500, dar stai că va vinde la 3.000. Băi daţi-o dracului de treabă. Băi Iohannis. Tu DNA care făceai spectacole, la 6 dimineaţa spărgeai uşile, pe ăştia nu-i vezi? Rareş Bogdan a spus că momentan sunt 28 de traderi de energie în România, însă doar unul este roman. Băi Iohannis, Ciucă, Ciolacule, suveica de la energie distruge naţiunea română. Nu poţi produce cu 50 lei şi să vinzi la 2.500 lei. Profiturile la energie în România au fost de 3 miliarde de euro, iar ţara nu a văzut un leu. Asta e politica în România. Naţionalismul ăsta de ie şi de nădragi traşi sub buric, iar ăştia ne fură pe față cu gazul nostru. OMV dă între 14-18 la sută din curentul României. OMV are sediul social în inima UE, la Viena. În spate sunt cei de la est. Noi suntem cu UE, luptăm pentru Ucraina, dăm gaz Republicii şi ruşii fac miliarde pe spatele poporului român”, a transmis în exclusivitate analistul politic H.D.Hartmann.

Profilerul susține că este de-a dreptul inimaginabil cum actuala clasă politică acceptă ca românii să fie furați pe față. Singura soluție ar fi naționalizarea companiei OMV, însă președintele Klaus Iohannis nu este de partea cetățenilor pe care îi conduce, ci acționează exact contrar intereselor acestora.

„Iohannis și Ciucă ar trebuie să le spună clar. Dacă mai vindeți cu 2.500 lei vă naţionalizam şi după ne judecăm 50 de ani după. Aşa se face când vorbeşti limba română. Când eşti şef de partid într-o coaliţie, trebuie să reacţionezi. Introduci legea de război, a securităţii naţionale. Este vorba de naţiunea ta, cetăţeanul tău. Când ai văzut tunul BMW atunci trebuia să aplici legea. Asta nu e naţionalism, este apărarea intereselor României. Asta este o realitate, trebuie poporul român să le spună bai ce faceţi? Alro închisă, Azomureș şantajată. Dacă nu eşti în stare să ţii fabrica aia trebuie naţionalizată. Statul român trebuie să o ţină. Dar noi vindem Mintia”, a mai adăugat H.D.Hartmann.

Astfel, în Studioul BZI LIVE, jurnalistul H.D.Hartmann se arată consternat de profitul pe care l-a făcut OMV în România, dar și despre noul contract al României cu BMW.

Adauga un comentariu