Cancan

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații neașteptate, în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații neașteptate în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan a oferit declaratii neasteptate cu privire la noul barbat din viata ei

În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan face noi declarații neașteptate cu privire la o nouă relație. Impresara este fară dar și poate una din cele mai sincere prezențe din showbiz-ul românesc. După ce a oferit de-a lungul timpului mai multe detalii cu privire la despărțirea de soțul ei, acum frumoasa blondină a vorbit despre noua cucerire, fară să ofere însă multe detalii.

Sexy-impresara a dezvăluit că există cineva în viața sa de care este atrasă, mărturisind că bărbatul o va aștepta până când divorțul dintre ea și fostul soț se va încheia.

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații neașteptate despre noua relație

Anamaria Prodan a dat totul din casă în noul episod al emisiunii ”Fiță cu Adiță”, care va avea premiera vineri, 18 martie. Aceasta a a vorbit pentru prima dată despre o presupusă cucerire, explicând că există în viața sa cineva de care este atrasă foarte mult.

Mai mult decât atât, potrivit spuselor ei, bărbatul o așteaptă până când se va finaliza procesul de divorț dintre ea și fostul soț.

Fară să ofere prea multe detalii, blondina a spus că acesta este din Emiratele Arabe, acolo unde impresara se ocupă de mai multe afaceri.

Un lucru pe care vedeta l-a mai dezvăluit despre presupusa cucerire a fost acela că persoana respectivă vine ”dintr-o altă lume, foarte de sus”, așa cum a caracterizat ea.

„Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a spus Anamaria Prodan în ediția emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

Cum trebuie să fie viitorul partener de viață al impresarei

Impresara a explicat că bărbatul din viața sa trebuie să-i iubească, în primul rând, copiii și să facă orice pentru aceștia, astfel încât dacă nu îndeplinește această condiție, bărbatul respectiv nu va avea nicio șansă să ajungă la sufletul ei.

„Da, îmi place foarte tare cineva. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Reghe

Recent au ieșit la iveală noi informații din lumea showbiz-ului românesc! De data aceasta este vorba despre divorțul anului, mai exact cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care a luat o altă întorsătură. Acum, nu mai este Laurențiu Reghecampf cel „încolțit” de sexy impresară, ci chiar invers. Recent, celebrul antrenor a dat-o în judecată pe încă soția lui, însă momentan nu se știe care este motivul.

Cert este că nici Corina Caciuc nu s-a mai abținut de data aceasta, astfel că și-a acompaniat partenerul de viață, pe care urmează să-l facă tată în mai puțin de trei luni. Astfel, toată lumea știe numeroase postările ale Anamariei Prodan legate de Corina Caciuc, în care fie arată imagini cu ea din trecut, fie spune diferite lucruri josnice despre ea. Și dacă până acum atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au evitat să intre în scandal, de data aceasta au luat măsuri.

Corina Caciuc a mers împreună cu celebrul antrenor și a dat-o în judecată pe sexy impresară. Mai exact, motivul pentru care a recurs la o astfel de măsură iubita lui Laurențiu Reghecampf este acela că a defăimat-o în public de nenumărate ori. Pentru moment, Anamaria Prodan nu a avut încă o reacție, însă cu siguranță o să explice ce s-a întâmplat între ei de s-a ajuns la astfel de decizii.

Adauga un comentariu