Actualitate

Anamaria Prodan a pozat în costum de baie împreună cu fiica ei, Sarah Dumitrescu. Cum arată cele două

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a pozat în costum de baie împreună cu fiica ei Sarah Dumitrescu. Cum arată cele două
Anamaria Prodan și fiica sa cea mare, Sarah Dumitrescu, s-au pozat în costume de baie identice

Anamaria Prodan nu se sfiește să pozeze în costum de baie, chiar dacă are 50 de ani, iar de data aceasta și fiica cea mare a acompaniat-o. Sarah Dumitrescu, fata impresarei, este o talentată jucătoare de baschet, însă este pasionată și de modeling. Recent, Anamaria Prodan și Sarah au petrecut o vacanță împreună la Istanbul.

Anamaria Prodan și fiica ei Sarah pozează super sexy pe Instagram, în aceleași costume de baie! Tânăra în vârstă de 22 de ani a moștenit pasiunea pentru brandurile de lux de la mama ei și nu face excepție nici în privința costumelor de baie. Sarah are încredere în gusturile mamei sale, așa că nu de puține ori sunt văzute purtând aceleași haine și chiar costume de baie. În plus, Sarah Dumitrescu, fiica impresarei, impresionează atât de terenul de baschet, cât și pe Instagram, dovadă stând imaginile în care își arată formele perfecte.

Anamaria Prodan a pozat în costum de baie alături de fiica cea mare

Deși este jucătoare de baschet, Sarah Prodan poate începe cu succes și o carieră în modelling pentru că are o siluetă fără cusur. Cu părul lung și blond, Sarah a fost comparată de admiratorii ei de pe Instagram cu Khaleesi’ din Game of Thrones. Deși majoritatea followerilor i-au făcut complimente, au fost și persoane care i-au reproșat că folosește prea mult Photoshop.

Dat fiind faptul că face sport din copilărie, Sarah are o siluetă fără cusur la 22 de ani și de aceea nu ezită să pozeze cât mai sexy, în costume de baie din două piese. Întâmplător sau nu, și Anamaria Prodan are aceleași modele, având în vedere că și ea are acum o siluetă trasă prin inel. În cea mai recentă vacanță petrecută împreună, mama și fiica au purtata aceleași costume de baie!

Anamaria și Sarah au fost împreună, ca fetele, într-o vacanță în Istanbul, apoi fiecare a luat un alt drum. Impresara de fotbaliști s-a dus în Dubai, acolo unde deține un apartament chiar în centru, iar fata ei a venit în România, potrivit profm.ro. Ambele au stat la plajă, profitând de soarele puternic și, întâmplător sau nu, s-au îmbrăcat în același model de costum de baie roșu, de brand, s-au pozat și au pus instantaneele pe Instagram: Anamaria în piscina din orașul miliardarilor, iar Sarah, relaxată, la Snagov.

Anamaria Prodan este foarte mândră de fiica ei

Anamaria Prodan și primul ei soț, Tibi Dumitrescu, au împreună două fete, pe Rebecca și pe Sarah. Au fost căsătoriți 9 ani, în perioada 1998-2007 și au locuit împreună în Statele Unite, unde Tibi a jucat baschet. Sarah a jucat până anul trecut în echipa de baschet a Universităţii Mississipi, dar apoi a început un nou contract, motiv de mare mândrie pentru mama ei.

„Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un «monstru» pe tabelă şi aduce o etică de muncă excelentă şi o mentalitate câştigătoare. Cu abilitatea ei de a marca şi cu duritatea ei fizică şi mentală devenim o echipă mai bună”, a reacţionat antrenorul Faith Mimnaugh, pe site-ul oficial al clubului.

Anamaria Prodan şi-a felicitat imediat fiica, pe contul ei de Instagram:

„Sunt mândră de tine, îngerul meu! Este un nou început”, a postat vedeta.

Adauga un comentariu