Cancan ultimă oră

Sarah Dumitrescu a sărit în apărarea lui Reghecampf: „Nu acceptăm prostituate sau femei care sunt plătite pentru calități orale!“

Publicat: 06 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sarah Dumitrescu a sărit în apărarea lui Reghecampf Nu acceptăm prostituate sau femei care sunt plătite pentru calități orale
Sarah Dumitrescu a locuit mai mulți ani în SUA

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan Reghecampf, a sărit în apărarea lui Laurențiu Reghecampf după ce acesta a fost acuzat că ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie.

Laurențiu Reghecampf a fost surprins în luna iulie într-o scurtă vacanță în Grecia, cu un grup de prieteni, printre care și o brunetă misterioasă, despre care s-a spus că ar fi foarte apropiată de tehnician. Mai mult, s-a scris că domnișoara i-ar fi dat lui Reghecampf să guste din peștele comandat, cu furculița ei.

Sarah Dumitrescu a precizat că s-a săturat de toate femeile care pentru niște bani sunt gata să spună orice și să descrediteze pe oricine.

Sarah Dumitrescu

„Nu acceptăm prostituate, femei ușoare, femei oribile, de factură joasă, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai!“, a răbufnit Sarah Dumitrescu.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan Reghecampf a fost extrem de dură în declarații:

„Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.“

Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu are o relație specială cu Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu a menționat că Laurențiu Regehcampf a fost în Grecia pentru a se ruga la mănăstire, alături de Luca, fiul acestuia din relația cu fosta soție, Mariana.

Sarah are o relație specială cu Laurențiu Reghecampf, pe care îl consideră ca fiind tatăl ei. De la acesta, Sarah susține că a aînvățat că „familia este sfântă“ și că „nu se trădează“.

„ Laurenţiu este exact ca şi tatăl meu, Tiberiu. Tatăl meu Laurenţiu, de când aveam 5 ani, mi-a zis așa: «Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul. Nimic nu stă în faţa familiei»“, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu si Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu, poze provocatoare pe Instagram

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 1998-2007 și au locuit împreună în Statele Unite, unde Tiberiu Dumitrescu a jucat baschet. Anamaria Prodan mai are o fiică împreună cu Tiberiu Dumitrescu, pe Rebecca Dumitrescu.

Sarah își ține constant fanii la curent cu tot ceea ce face. Frumoasa fiică a Anamariei Prodan este urmărită pe Instagram de peste 100.000 de persoane. Nu de puține ori, aceasta a postat poze provocatoare cu ea în poziții care să-i pună în valoare formele.

În pozele postate de Sarah Dumitrescu, aceasta apare mereu cu părul perfect coafat și cu un machiaj profesional, cu haine de firmă și purtând bijuterii scumpe, semn că a avut ce învăța de la mama ei.

Sarah Dumitrescu

Adauga un comentariu