Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, de urgență la spital? Ce spune sexy impresara

Anamaria Prodan, de urgență la spital? Ce spune sexy impresara

03 dec. 2021, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În ultimele ore, au apărut pe Internet mai multe informații conform cărora Anamaria Prodan s-ar afla într-o stare destul de gravă, pe patul de spital. Ei bine, sexy impresara nu a mai rezistat și a spus tot adevărul, pe contul său oficial de Instagram. Iată ce a declarat fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf despre starea ei de sănătate.

Toată lumea se întreabă acum cum se simte Anamaria Prodan, după ce s-a spus că a ajuns în stare gravă la spital, pe masa de operație. Sexy impresara a oferit primele declarații pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan, de urgență pe mâinile medicilor?!
Se pare că toate zvonurile care au apărut în presă și pe Internet în ultimele ore sunt false, potrivit spuselor Anamariei Prodan. Sexy impresara i-a pus la colț pe toți cei care au scris aberații despre ea, adresându-le un mesaj dur.

Pe contul ei de Instagram, Anamaria Prodan i-a condamnat pe toți cei care au inventat o astfel de situație cu privire la starea ei de sănătate, stare de sănătate care, în realitate, este una cât se poate de bună.

”Toți dementii la putere 😂😂😂! Ferească Dumnezeu de mai rău!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în urmă cu câteva minute.

Anamaria Prodan, goală pe Internet!

Anamaria Prodan a fost în atenția presei și zilele trecute, atunci când pe Internet s-au viralizat în cel mai scurt timp fotografii cu ea dezbrăcată. Se pare că imaginile erau cât se poate de recente, în condițiile în care sexy impresara și-a făcut recent o schimbare de look.

Ei bine, Anamaria Prodan a venit ulterior și cu explicații, spunând că acele fotografii incendiare au fost trimise soțului ei, Laurențiu Reghecampf, atunci când ea venise de la sală, așadar o consideră răspunzătoare pentru publicarea fotografiilor pe nimeni alta decât amanta soțului ei, Corina Caciuc, cu care antrenorul așteaptă un copil.

Anamaria Prodan a mărturisit că persoana care a dorit să îi facă rău va plăti din punct de vedere legal în cel mai scurt timp posibil și că avocații ei s-au ocupat deja de acest lucru.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *