Cancan

Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre Dan Alexa

Publicat: 13 iul. 2020

Anamaria Prodan a oferit recent un interviu savuros despre relația pe care o are cu Dan Alexa, actualul antrenor al Rapidului, dar și despre mariajul alături de Laurențiu Reghecampf. În plus, celebra impresară a spus ce părere are soțul ei despre colaborările sale, dar și prietenia care o leagă de tehnicianul de 40 de ani.

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre Dan Alexa

Scandalul teribil de vara trecută, când Anamaria Prodan l-a lovit peste față pe Dan Alexa, după un meci disputat între Astra Giurgiu și FC Botoșani, a făcut multă vâlvă în România. Unii dintre cei care au văzut imaginile violente sunt de părere că, de fapt, episodul ar fi un act de gelozie, după ce antrenorul începuse o poveste de dragoste cu o tânără. La câteva zile distanță, cunoscuta impresară a mers în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță și a infirmat aceste zvonuri și a susținută că, în realitate, a fost vorba despre un transfer nereușit.

Azi, fiind invitata jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia, vedeta a vorbit despre acel incident și a spus ce părere are soțul său, Laurențiu Reghecampf, despre legătura ei cu Dan Alexa.

“După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun. (…). Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viața unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii “Prietenii lui Ovidiu”, relatează gsp.ro.

Ulterior, Anamaria Prodan a vorbit și despre căsnicia alături de soțul ei căruia i-a dăruit un băiețel și despre zvonurile în legătură cu așa-zisul lor divorț.

“Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc”, a mai spus impresara.

Adauga un comentariu