Cancan

Anamaria Prodan, despre cum și-a început cariera în afaceri. „Atunci am început să câștig bani”

Publicat: 02 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan despre cum și-a început cariera în afaceri. Atunci am inceput sa câștig bani
Cunoscuta impresară și-a încercat norocul în afaceri de timpuriu și s-a dovedit inspirată

Anamaria Prodan a reușit să se afirme drept o femeie de afaceri puternică și totodată a făcut carieră într-o lume aproape exclusiv a bărbaților. În prezent ea este una dintre cele mai cunoscute femei impresar din fotbal, succesul ei depășind granițele țării. Primul ei business a demarat pe când avea undeva la 20 de ani și spune că s-a inițiat singură în afaceri.

Anamaria Prodan are o avere estimată undeva la 40-60 de milioane de euro. Cunoscuta impresară a declarat că, în principal, afacerile din domeniul imobiliarelor au propulsat-o printre cei mai bogați români. Cu toate acestea, pentru că în prezent se află în proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, ea a insinuat că i-ar fi fost furată o parte din avere.

Anamaria Prodan, o femeie de afaceri inspirată

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, a precizat de curând că nu a fost de la început inspirată în ceea ce privește afacerile. Cu toate acestea ea a avut întotdeauna încredere în ea, iar mai târziu a cules roadele determinării sale.

Eu am încercat foarte multe afaceri. Pe vremea aia mi se părea că pot să merg cu avionul pe stradă. Și mi se părea că tot ce fac eu este bine. Până m-am lovit de câteva ori, am avut cucuie în frunte. Prima afacere profitabilă am avut-o la 23 de ani. Atunci am început să câștig bani. Dar munceam ca dracii ăia mari”, a declarat Anamaria Prodan.

A început să muncească de timpuriu, însă nu a vrut să o facă pentru alții. Așa că și-a pus mintea la contribuție și chiar a fost inspirată în ceea ce a făcut. Primul ei business, își amintește, a fost unul de dulce amintire – cu bomboane M&M.

Am început cu un business amuzant. Am cumpărat mașinuțe din alea de băgai 20 de cenți și cădeau bomboane. Luam o pungă de bomboane, gândește-te câte bomboane sunt într-o pungă de M&M. Dădeam pe ea cam 2 dolari. Pentru 25 de cenți, picau 5 bombonele. Dacă nu am dezinfectat la aparatele alea… că nici nu voiam să angajez pe nimeni”, își amintește impresara.

În prezent, Anamaria Prodan este impresar sportiv, dar are afaceri în mai multe domenii, cum ar fi imobiliare, fashion, televiziune, însă a investit și în cryptomonede.

Anamaria Prodan, două căsnicii și trei copii

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, sexy impresara are două fiice, Rebecca și Sarah. În prezent, vedeta TV se află în divorț de cel de-al doilea soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf. Mariajul celor doi a durat 13 ani iar cuplul are împreună un fiu, Laurențiu Junior sau Bebeto, în vârstă de 13 ani.

Acum, aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan e preocupată de copiii ei, dar și de viața profesională. A anunțat recent prin intermediul rețelelor de socializare, dar și prin diferitele interviuri în presă că s-a implicat în noi afaceri, unele din care speră să câștige mulți bani, să le facă copiilor ei averea și mai mare. Așadar, Anamaria Prodan este o femeie de afaceri respectată și inspirată totodată.

Adauga un comentariu