Cancan

Anamaria Prodan, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. ”Bărbații de genul acesta merită…”

Publicat: 02 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Bărbații de genul acesta merită
Anamaria Prodan, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și i-a transmis un mesaj de susținere “Queridei”.

Oana Zăvoranu a făcut public anunțul că se desparte de soțul ei, după o relație de peste 7 ani. Această veste a fost surprinzătoare pentru fanii brunetei, care credeau că ea a găsit în cele din urmă fericirea alături de un bărbat.

În plus, după ce a anunțat că se desparte, fiica Mărioarei Zăvoranu l-a acuzat pe Alex Ashraf de infidelitate și a afirmat că acesta a cheltuit banii familiei, inclusiv banii săi, pentru a satisface dorințele amantei.

Anamaria Prodan, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Situația Oanei Zăvoranu este similară cu cea a Anamariei Prodan, care recent s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, cu care a avut o relație de dragoste frumoasă.

Separarea lor a avut loc imediat după ce antrenorul a părăsit căminul conjugal pentru a fi alături de amanta sa, Corina Caciuc, cu care în prezent așteaptă al doilea copil. Având în vedere situațiile similare dintre cele două, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj de susținere prietenei sale, imediat după acest anunțat că se desparte.

Impresara a ținut să precizeze că prietena sa este fără doar și poate o femei puternică și de aceea cu siguranță că va găsi puterea să o ia de la capăt într-o astfel de situație.

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul.

Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu. Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică .”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlayTech.ro .

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre viața intimă

În cadrul podcastului moderat de Dămian Drăghici, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre mai multe subiecte. Fiind o fire deschisă, impresara a atins și un subiect tabu și anume viața intimă.

„Tatăl meu și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Neavând ce să facă, m-a crescut ca pe un băiat, din toate punctele de vedere. Când eram mică și mergeam la poligon cu tata, fetele mă întrebau «Cum a fost?». Eu vorbeam și de arme, și de mașini, iar toți se uitau la mine… în afară de băieți, care făceau roată în jurul meu, fetele fugeau. Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de sex, nu am chestii de-astea cu sex în grup, nu. În rest, am încercat absolut tot. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos”, a spus Anamaria Prodan.

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria și-a mai încercat norocul alături de Flavius Nedelea însă relația nu a dus nicăieri și și-au spus adio.

Cu toate astea cei doi au rămas în relații bune.

Adauga un comentariu