Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, dezvăluiri neașteptate după episodul violent cu Laurențiu Reghecampf: „S-a mai întâmplat de trei ori”

Publicat: 25 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan dezvăluiri neașteptate după episodul violent cu Laurențiu Reghecampf S-a mai întâmplat de trei ori
Anamaria Prodan a declarat că nu este prima dată când între ea și fostul soț are loc un astfel de episod violent

Anamaria Prodan reacționează după ce în spațiul public a apărut filmulețul cu altercația cu fostul soț. Impresara susține că astfel de episoade au mai avut loc și că acum se teme pentru viața și a familiei ei.

În cursul zilei de vineri, 23 septembrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au recurs la violență fizică unul asupra altuia în plină stradă, ajungând ulterior la secția de poliție pentru a depune plângere unul împotriva celuilalt. Cei doi au primit ordine de restricții după discuțiile cu oamenii legii.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un  Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta”,  a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că nu este primul eveniment de acest fel

După ce au ieșit la iveală imaginile cu altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a făcut o serie de declarații, menționând că ceea ce s-a văzut în filmări nu este nici prima, nici a doua oară, ci a treia oară când are loc un act violent între ei.

„Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori”, a precizat duminică Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre filmulețul violent făcut public

Inițial, în filmare se poate observa că Anamaria Prodan i-ar fi arătat pe telefon fostului soț mai multe articole din presă despre ei doi, moment în care Laurențiu Reghcampf a vurt să plece și a împins-o pe impresară. De aici până la un întreg scandal în plină stradă nu a fost decât un pas.

„Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui… înțeleg că s-a dus la INML… dar până dimineața… se duce orice urmă de alcool.  Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă… nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l jignesc”, a spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu