Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, după ce a depus plângere împotriva lui Reghe: „Eu îl revedeam după 13 ani tot ca pe un soare. Nu regret nimic”

Publicat: 22 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan după ce a depus plângere împotriva lui Reghe Eu îl revedeam după 13 ani tot ca pe un soare. Nu regret nimic
Anamaria Prodan, după ce a depus plângere împotriva lui Reghe: „Eu îl revedeam după 13 ani tot ca pe un soare. Nu regret nimic"

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct unei căsnicii de 15 ani. Cei doi se cunoașteau de mult timp, dar după 13 ani s-au revăzut și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalat. Spre surprinderea multora, relația lor a luat sfărșit, iar Anamaria Prodan își dorește să divorțeze cât mai repede de Reghecampf.

Anamaria Prodan a arătat în nenumărate rânduri că este o femeie puternică. Cu toate acestea, slăbiciunea impresarei este familia ei. După despărțirea de Reghecapf, viața acesteia s-a schimbat radical. Recent, fosta prezentatore tv a vorbit despre momentele frumoase petrecute alături de încă soțul ei.

Anamaria Prodan, despre începuturile relației cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior. Vedeta așteaptă cu nerăbdare ca procesul de divort să se încheie și să devină o femeie liberă.

Invitată în emisiunea moderată de Cornelia Ionescu, impresara a vorbit despre fosta ei căsnicie și și-a adus aminte ce a reprezentat pentru ea și familia ei Laurențiu Reghecampf. Fiica Ionelei Prodan și-a adus aminte cu nostalgie de momentul în care l-a revăzut pe Reghe după 13 ani.

„Nu m-am gândit niciodată, nici în cel mai urât vis. Încă soțul meu era Soarele familiei noastre. Nu ne-am gândit niciodată. Ca o femeie cu capul pe umeri am închis ochii, am reparat ce se putea repara, am vorbit, am explicat.(…) Am reparat împreună, fiecare cum a știut, cum a putut. Eu am fost lider și asta nu este ceva rău! Noi ne-am completat foarte tare unul pe celălalt. El neavând talentul oratoric și forța de a ridica totul foarte sus, eram eu. El era un tip super liniștit. Așa l-am perceput cel puțin toată viața. Acum eu nu mai recunosc nimic. Nu este omul de care eu m-am îndrăgostit și pe care l-am divinizat”, a mărturisit Anamaria Prodan, în exclusivitate la WOWnews.

Anamaria Prodan: „A fost frumos și nu regret nimic”

Între impresara si antrenorul de fotbal a existat o chimie specială.

„Ne-am întâlnit la Koln prima dată și când l-am văzut, bine eu îl revedeam după 13 ani și a fost așa ca un Soare. Tocmai de aceea el a fost Soarele nostru. A fost frumos și nu regret nimic. Dacă ar fi să o iau de la capăt aș schimba atitudinea mea față de ce a fost greșit”, a spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu