Cancan

Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf: „O să fac ceva frumos”

Publicat: 01 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf O să fac ceva frumos
Anamaria Prodan isi va modifica tatuajul pe care il are cu chipul lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a răbufnit, după ce încă soțul ei a acordat un interviu în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Agentul FIFA vrea cu orice preț să finalizeze divorțul, dar mai ales, să scape de tatuajul de pe corp, unde apare și tatăl copilului ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste, vreme de 13 ani. Au și un copil împreună, pe Laurențiu Jr., alias Bebeto. De-a lungul timpului, fiecare dintre ei și-a tatuat pe corp chipurile lor și ale celor dragi, în semn de iubire și de apreciere. Cei doi însă se află în plin proces de divorț, judecându-se prin tribunale.

În toamna anului trecut, antrenorul Universității Craiova a depus cererea de divorț, după ce se speculase că între el și Anamaria Prodan lucrurile nu mai mergeau de ceva timp. Sexy impresara nu a putut să treacă atât de ușor peste despărțire, iar separarea lor a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal.

Mai mult, fostul fotbalist și-a găsit fericirea în brațele altei femei, care i-a și dăruit un băiat. Liam este copilul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc, care a venit pe lume în data de 19 mai.

Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Duminică seara, antrenorul Universității Craiova a acordat un interviu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Acolo, el a vorbit despre fostele sale căsnicii, despre viața de familie, dar și despre planul profesional.

Chiar dacă și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și se află în plin proces cu actuala lui soție, Anamaria Prodan, el a mărturisit că nu va șterge tatuajul de pe corp cu sexy impresara.

La rândul ei, Anamaria Prodan a răbufnit după ce a apărut întregul interviu și a luat câteva decizii radicale. Anamaria Prodan a decis să renunțe la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Ea a reacționat după ce Reghecampf a susținut, în continuare, că nu ar fi înșelat-o pe vedetă.

„La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui’, a precizat sexy impresara pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul!’

Anamaria Prodan susține că vrea să divorțeze cât mai repede de Laurențiu Reghecampf pentru a-și vedea, mai departe, de viață: „eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul’, a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la procesul de divorț anul trecut, după 13 ani de mariaj. De acum, antrenorul Universității Craiova și-a întemeiat o altă familie, alături de Corina Caciuc. Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, el mai având doi băieți din căsniciile anterioare: pe Luca, din relația cu Mariana Pfeiffer, și pe Bebeto.

Adauga un comentariu