Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru copiii săi. Impresara, o mamă extrem de iubitoare

Publicat: 26 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan mesaj emoționant pentru copiii săi. Impresara o mamă extrem de iubitoare
Anamaria Prodan a petrecut Crăciunul în familie și a renunțat la petrecerile fastuoase de până acum

Anamaria Prodan trece printr-o situație extrem de dificilă în acest moment. Celebra impresară suferă mult de când Reghe a părăsit-o în favoarea altei femei, dar își găsește alinarea în copiii ei. De Crăciun, aceasta a petrecut în familie și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Anamaria Prodan se topește după copiii ei

Anamaria Prodan suferă extrem de tare de când a rămas singură. Celebra impresară nu a putut accepta la început ideea că soțul ei are pe altcineva și a suferit foarte mult, dar se pare că acum a devenit mai puternică și a înțeles ideea că între ea și Reghe nu mai poate fi nimic.

Anamaria Prodan a publicat un mesaj extrem de important pe rețelele de socializare, prin care le-a transmis copiilor cât de mult îi iubește. A mărturisit că ei sunt tot ce are mai scump, cei care îi fac viața mai frumoasă și le-a transmis tuturor un Crăciun fericit.

“Iubirile vieții meleva iubesc fără marginele îngerii vieții mele Crăciun fericit tuturor ”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan a petrecut Crăciunul în familie și a renunțat la petrecerile fastuoase de până acum. A făcut o ședință foto amatoare cu una dintre fiicele sale și băiatul cel mic și s-au simțit foarte bine împreună.

Anamaria Prodan, dezamăgită chiar de Crăciun

Anamaria Prodan nu are liniște nici de Crăciun din cauza lui Reghe. Ea a primit mai multe imagini cu fostul soț și actuala iubită, care datează încă din luna noiembrie a anului 2020, pe o plajă de lux din Dubai.

Spre surprinderea impresarei, fotografiile erau unele vechi, semn că antrenorul și Corina se iubesc de mai mult timp și relația este una de durată. Încă de când mai forma un cuplu cu Anamaria Prodan, Reghe se plimba prin țări străine cu amanta.

Aceste imagini controversate au venit la Anamaria Prodan de la mai mulți români care se distrau și ei, tot la Nikki Beach, în Dubai. Martorii spun că Reghe s-ar fi speriat tare când a realizat că este înconjurat de oameni care vorbesc aceeași limbă și chiar ar fi avertizat-o pe iubita lui  să stea mai departe de el.

Adauga un comentariu