Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru soțul ei: „Pentru că este vorba despre noi doi”

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan mesaj emoționant pentru soțul ei Pentru că este vorba despre noi doi
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan a revenit cu noi declarații pe contul său de Instagram, după ce soţul său a confirmat în urmă cu două zile, faptul că vor divorţa.

Laurențiu Reghecampf a spus, joi, că va divorța de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că, în urmă cu doar câteva săptămâni, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de iubire, la 15 ani de la nuntă.

„Pentru că este vorba despre noi doi și toți oamenii care nu au nimic de făcut, nimic de dovedit. Și este despre noi doi și toți oamenii și nu știu de ce nu-mi pot lua ochii de la tine!”, a postat Anamaria Prodan, alături de o fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf îmbrăcați în alb.

Anamaria Prodan a transmis o declarație de dragoste pentru soțul său.

”15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita !Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața!” , scria Anamaria Prodan pe contul său de Instagram, în urmă cu numai câteva săptămâni.

Anamaria Prodan neagă și acum divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Vom muri împreună!“

Anamaria Prodan neagă existența unui scandal conjugal și spune că totul este roz în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

 „Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: `Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară`. Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan.

„Omul ăsta e pur și vom muri împreună!“

Impresara susține că nu vrea să se mai vorbească despre divorț, fiind decisă să „moară alături de Lar“.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie. Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar câteva luni mai târziu impresara l-a născut pe băiețelul cuplului.

Adauga un comentariu