Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi lovit un biciclist în trafic: „Eu eram în mașină”

Publicat: 26 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nu cu foarte mult timp în urmă, un zvon a începutsă circule despre un accident în care a fost implicată chiar Anamaria Prodan.. Cu toate acestea, imediat după incident au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora, cunoscuta impresară ar fi accidentat un biciclist în timp ce se afla în trafic.

Din acest motiv, Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre acest incident, explicând concret cum au stat lucrurile, de fapt.

Anamaria Prodan: „Nu s-a întâmplat nimic”

În cadrul unui interviu recent, Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre incidentul petrecut astăzi, atunci când s-a zvonit că ar fi accidentat un biciclist. Așadar, cunoscuta impresară a explicat că, de fapt, cel care se afla pe bicicletă i-ar fi zgâriat bolidul.

Impresara a mai spus că biciclistul a plecat, deoarece nu a văzut că aceasta se afla în mașină, însă Anamaria Prodan s-a dus după el pentru a-i cere explicații. Sexy-impresara a mai spus că nu s-a întâmplat nimic grav, iar ulterior, persoana care i-a avariat bolidul de lux s-a întors pentru a-și cere iertare.

„Era mașina parcată, eu eram în mașină și un bicilist a trecut, mi-a zgâriat bara și a plecat. Omul nu știa că sunt în mașină, m-am dus după el și a venit, și-a cerut iertare și atât. Nu s-a întâmplat nimic. Dar mă numesc Anamaria Prodan și orice mișc lumea e curioasă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan părăsește România

Anamaria Prodan a anunțat că părăsește România imediat ce Bebeto va termina școala. Impresara și copiii au cetățenie americană și se vor locui în Las Vegas.

„Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă (n.r. – în România), îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară. Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer”, a mai spus Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Adauga un comentariu