Cancan

Anamaria Prodan, reacție dură la adresă lui Laurențiu Reghecampf: „Începi să execuți ordine…”

Publicat: 24 nov. 2021
Anamaria Prodan zambeste larg
Anamaria Prodan a avut o reactie dura la adresa fostului ei sot Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a avut o nouă reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf în plin divorț. Cei doi au format un cuplu timp de 15 ani. Din nefericire, căsnicia lor a luat o turnură neașteptată chiar după ce și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu.

Mai multe informații despre viața paralelă a antrenorului au dus la ruptura dintre cei doi.

Anamaria Prodan, reacție dură la adresă lui Laurențiu Reghecampf

Din moment ce bârfele apărute în presă s-au adeverit, Anamaria a ținut să clarifice ce se întâmplă, din punctul ei de vedere, cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut în urmă cu câteva ore mai multe declarații pe pagina ei personală de Instagram.

„Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurențiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce, este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect și credibilitate din partea jucătorilor, colegilor…adevărul este că toți greșim în viață… dar încercăm să reparăm să nu ne afundăm mai tare în greșeală. Pentru șantaj sau alte nenorociri făcute de genul ăsta de bacterie exista soluții.

Sper ca soțul meu să nu rămână… MOTANUL ÎNCĂLȚAT…căci încet, încet ți se comandă și cât aer să tragi în piept și câți bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, ÎNCEPI să faci rău familiei, COPIILOR, faci familia de râs … te faci de râs după o viața de muncă și deja lumea te râde și te strigă ….. URSUL PĂCĂLIT DE…LARVĂ!(…)

Faptul că nu a reușit să gestioneze succesul și imaginea făcută foarte greu, cu sacrificii, în atâția ani, faptul că azi lângă el stau câțiva viermi de bălegar care îi mănâncă încet, dar sigur bănuții, povestindu-l peste tot la fiecare masă, faptul că azi nu mai poate să stea cu capul sus când intră în zona Herăstrău la restaurante datorită filmelor, imaginilor și a discuțiilor apărute în presă de o rușine incredibilă…faptul că în fața jucătorilor nu mai poate ridica ochii și capul…faptul că începe să se instaureze degradarea …vizibilă și galopantă…faptul că nu a reușit să rămână în lumea frumoasă în care a stat atât de mulți ani, faptul că a ales minciuna și umilința…predată de specimenul grotesc care i-a retezat aripile din sec în care l-a atins și l-a ademenit într-un canal urât mirositor, faptul că trăiește cu spaimă că zilnic poate apărea un “client “ care deține materiale compromițătoare…

Faptul că sună disperat și amenință în stânga și în dreapta încercând ca un bebeluș să oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața și atârna ca o tinichea de coada lor..iar când tinicheaua mai face și zgomot este hilar…”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan crede că mulți se bucură de divorțul lor

Anamaria Prodan crede că foarte multe persoane se bucură de faptul că ea și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit. Vedeta își îndeamnă fanii să îi transmită numai gânduri bune antrenorului de fotbal și să nu fie răutăcioși.

„Învățați să-l iertați pe REGHE, SĂ NU UITAȚI LUCRURILE MINUNATE PE CARE LE A REALIZAT ÎN VIAȚA LUI,, rugați-vă pt el căci și noi familia ne RUGĂM seară de seară să-i dea Dumnezeu mintea de pe urmă…(…)

Chiar dacă soțul meu, Laurențiu Reghecampf, a făcut o mare greșeală datorită faptului că a alunecat încet încet în lumea oribilă a femeilor ieftine care l-au tras cumplit de jos… Faptul că tatăl copilului meu arată atât de rău la față, chiar ciudat pot spune…Faptul că toată țara râde, toți bărbații povestesc, mulți se bucură …toți își dau coate și mustăcesc ….

Faptul că așteaptă să vadă dacă este tatăl unui copil apărut brusc după ce a intrat în biserică și sărbătorești 15 ani de căsnicie, faptul că încet încet copiii îl uita sau vor să-l uite…mânioși și rușinați fiind de faptul că a pătat obrazul familiei, și și-a luxat picioarele de sta azi în genunchi în fața țării …faptul că ”bacteriile” de bălegar au reușit să-l aducă în situația jenantă în care se află astăzi și din cel mai mândru și mai strălucitor Soare care există pe pământ …a ajuns cea mai firavă rază…”, a mai scris sexy-impresara pe Instagram.

Adauga un comentariu