Cancan

Anamaria Prodan, replică acidă pentru Gheorghe Turda după declarațiile făcute de acesta despre Ionela Prodan

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan replică acidă pentru Gheorghe Turda după declarațiile făcute de acesta despre Ionela Prodan
Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de ceea ce a spus Gheorghe Turda despre averea mamei sale

Anamaria Prodan a avut o replică acidă pentru Gheorghe Turda, după ce artistul, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, a făcut declarații cu privire la averea Ionelei Prodan. Interpretul de muzică populară, care a împărțit scena mulți ani cu mama Anamariei Prodan, a precizat că aceasta nu ar fi avut cum să strângă atâția bani din muzica populară.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-a lăsat fără declarații care mai de care mai tăioase, în special în ceea ce privește averea. Antrenorul Craiovei a susținut că mama sexy-impresarei nu avea o avere atât de mare precum susține fiica ei, iar afirmațiile acestea au fost susținute inclusiv de Gheorghe Turda, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară și un apropiat al Ionelei Prodan.

Ce a spus Gheorghe Turda despre averea Ionelei Prodan

În urmă cu câteva zile, artistul a făcut o declarație în spațiul public, fiind invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. Acesta a susținut că răposata lui colegă de breaslă nu ar fi avut cum să strângă un milion de euro doar din muzică populară.

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat Gheorghe Turda.

Cuvintele sale au ajuns și la urechile Anamariei Prodan, care în urmă cu puțin timp i-a răspuns artistului de muzică populară. Impresara a ținut să facă lămuriri cu privire la averea pe care i-a lăsat-o mama sa.

Anamaria Prodan, replică acidă pentru Gheorghe Turda

După ce a susținut că mama ei nu avea cum să strângă o asemenea sumă colosală din muzică, sexy-impresara îl „luminează” pe Gheorghe Turda. Fiica Ionelei Prodan spune că cea care i-a dat viață nu era doar artistă, ci și femeie de afaceri, una foarte bună chiar.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”, a declarat Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu