Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, scăldată în diamante de iubitul arab! Cum arată inelul pe care l-a primit impresara

Publicat: 16 aug. 2022
Anamaria Prodan și iubitul ei
Impresara a fost răsfățată de medicul arab, în brațele căruia se tot afișează

Anamaria Prodan așteaptă să se termine divorțul cu Laurențiu Reghecampf ca să-i spună „Da!” noului iubit, putred de bogat! De ziua numelui, sexy impresara s-a afișat cu noul inel cu diamante, primit în dar de la iubitul medic din Arabia Saudită!

Sexy impresara Anamaria Prodan a plecat în Emirate ca să petreacă ziua de nume alături de noul ei iubit, cu care se și afișează în ipostaze cât se poate de romantice, prin pozele de pe profilul de pe Instagram. Impresara nu a recunoscut încă, în mod oficial, că are un nou iubit și nici nu are de gând să o facă până când se va termina divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Impresara a fost răsfățată de medicul arab, în brațele căruia se tot afișează

Ieri, de ziua ei, de Sfânta Maria, impresara a fost răsfățată de medicul arab, în brațele căruia se tot afișează, cu un inel de diamante care-ți lua, pur și simplu, ochii.

Prodanca a ținut să imortalizeze și în pozele de pe Instagram costisitorul cadou primit de la cel care se pare că i-ar fi furat momentan inima. Inelul pare să semene cu unul care anunță logodna, însă impresara nu a vrut in ruptul capului să dea mai multe detalii despre cadoul foarte scump primit de la iubit.

Cine e iubitul arab

Bărbatul în brațele căruia Anamaria Prodan trăiește o nouă dragoste în Dubai este un afacerist arab, unul din cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Jeddah, Arabia Saudită.

Ibrahim este cunoscut drept unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din golf și este un împătimit al cailor. Medicul este vedetă în Arabia Saudită și deține clinici și în Anglia, și în Dubai.

Rămâne acum de văzut dacă reputatul medic plastician, care îi „repară” impresarei inima frântă de antrenorul Laurențiu Reghecampf, va fi și următorul partener de viață al Prodancei. Se știe că impresara e foarte selectivă cu bărbații din viața ei, la acest moment.

„Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, declara impresara în podcastul „Fiță cu Adiță”, unde a recunoscut în premieră că are un iubit.
Adauga un comentariu