Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, un nou „meci” cu Latifundiarul din Pipera! Ce face impresara „pe la spatele” patronului FCSB: „Nici nu mă interesează cine e Gigi Becali”

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan un nou meci cu Latifundiarul din Pipera Ce face impresara pe la spatele patronului FCSB Nici nu mă interesează cine e Gigi Becali
Anamaria Prodan, un nou „meci” cu Latifundiarul din Pipera!

Nu este niciun secret faptul că Anamaria Prodan și Gigi Becali au ajuns de mai multe ori la cuțite și și-au aruncat vorbe grele, fără să mai țină cont că declarațiile lor erau publice. Nu încape loc de îndoială atunci când spunem că latifundiarul nu o vrea deloc în preajma lui pe sexy-impresară, dar aceasta se pare că este mereu în ceafa lui.

După ce a „faultat-o” la un transfer pe o sumă uriașă cu un jucător de fotbal care se afla sub contract cu ea și a exclus-o total din tranzacție, iată că acum blondina îi dă lovitura de grație.

Anamaria Prodan are, în continuare, sub contract jucători de-ai lui Gigi Becali

Impresara se laudă că în ciuda faptului Gigi Becali a făcut tot posibilul pentru ca aceasta să nu câștige bani de pe urma jucătorilor de la clubul său, în continuare, ea are sub contract circa 6 fotbaliști de la FCSB. Anamaria Prodan nu crede că patronul clubului este conștient de acest lucru, dar nici nu-și bate prea mult capul cu asta.

Mai mult, blondina spune că nu vrea să mai anunțe în presă care sunt următoarele ei mutări în ceea ce privește transferurile de fotbal și care sunt jucătorii cu care ea are contracte. „Am încă sub contract cinci sau șase jucători de la FCSB.

„Nu știu dacă Gigi Becali știe, fiindcă încerc să-mi protejez jucătorii cât mai bine. Nici nu mă interesează. Am decis că nu mai trebuie să știe toată lumea despre contractele mele. Nu mai vreau să vorbesc în presă despre transferurile și proiectele mele, fiindcă ceilalți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ba chiar să-ți ucidă proiectele.C e fac sau pe cine duc, unde duc, rămâne doar pentru mine! Nu mă mai cert cu unul sau cu altul”, a transmis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Nici nu mă interesează cine e Gigi Becali”

Impresara a spus că nu se ceartă cu Gigi Becali pentru că nu o interesează cine este Latifundiarul din Pipera.

Nu mă mai cert nici cu Gigi Becali! În fapt, nici nu mă interesează cine e Gigi Becali! Eu nu vreau să mai cunosc pe nimeni din branșa asta și încerc să-mi fac cât mai bine treaba ca impresar. În branșa asta, dacă faci publice ideile tale, riști să trezești invidii care pot duce la lucrurile foarte urâte. Sunt unii care te-ar omorî pentru ideile tale’’, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Adauga un comentariu