Cancan ultimă oră

Anastasia Lazariuc a dezvăluit care este secretul siluetei sale, demnă de invidiat. Artista a ajuns la vârsta de 68 ani

Publicat: 29 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anastasia Lazariuc a dezvăluit care este secretul siluetei sale demnă de invidiat. Artista a ajuns la vârsta de 68 ani
Anastasia Lazariuc a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat și a spus că a renunțat aproape complet la carne. Preferă să mănânce multe legume și șă bea extrem de multe lichide, în special apă

Anastasia Lazariuc a dezvăluit care este secretul siluetei sale, demnă de invidiat. Artista a ajuns la frumoasa vârstă de 68 de ani și este de o frumusețe răpitoare. Acum, a recunoscut că are un produs alimentar la care a renunțat aproape de tot, consumându-l foarte rar, la ocazii speciale.

Anastasia Lazariuc a dat toate detaliile!

 La ce aliment a renunțat Anastasia Lazariuc 

Anastasia Lazariuc a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat și a spus că a renunțat aproape complet la carne. Preferă să mănânce multe legume și șă bea extrem de multe lichide, în special apă.

„Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă’’, a declarat artista pentru impact.ro.

Anastasia Lazariuc, despre importanța unui stil de viață sănătos

Artista a mai spus că sportul nu este o activitate din rutina sa zilnică, dar încearcă pe cât de mult posibil să facă mișcare, plimbându-se foarte mult:

„Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc’’, a mai spus ea.

Anastasia Lazariuc, secretul siluetei sale

Vedeta a explicat că pentru a avea o siluetă trasă prin inel a renunțat de multe ori la 2-3 mese atunci când a participat la un eveniment:

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta.

Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc, acum ceva timp. Aceasta a dezvăluit totodată că alimentul datorită căruia s-a menținut în formă, ani de zile, este mămăliga. relatează „stirimondene.fanatik.ro”.

Anastasia Lazariuc : „Mama a fost exemplul meu”

Anastasia Lazariuc a declarat că exemplul ei în viață și ghidajul său a fost dintotdeauna mama sa:

 „Mama mea a fost exemplul meu. La noi în familie nu e nimeni gras. Mi-am dat seama câtă înțelepciune putea să aibă o femeie simplă de la țară. A fost foarte activă, dinamică. Nu-mi amintesc ca mama să se fi dat cu creme, se spăla pe față cu săpun de casă și asta era tot. Eu am început mai târziu să folosesc produse cosmetice, dar nu vopsea de păr.

Am început să mă machiez când m-am lansat în muzică, dar pe atunci erau machiaje foarte ieftine și probabil nu atât de sănătoase, însă era obligatoriu sa ne machiem”, a declarat artista la „Vorbește Lumea”, emisiunea difuzată pe Pro TV.

 

Adauga un comentariu