Actualitate

Anca Dinicu a recunoscut cu cine ar vrea o noapte de amor: „Îmi place mai mult pe brunet!“

Publicat: 08 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Anca Dinicu a recunoscut cu cine ar vrea o noapte de amor Îmi place mai mult pe brunet
Actrița Anca Dinicu a recunoscut cu cine ar vrea o noapte de amor

Actrița Anca Dinicu a recunoscut cu ci ne ar vrea o noapte de amor. Întrebată în cadrul unui podcast pe cine ar alege, Jorge sau Jador, actrița a răspuns imediat că l-ar alege pe cântărețul de manele Jador. Alegerea sa se bazează pe faptul că Jador știe să cânte și este brunet.

Anca Dinicu a recunoscut cu cine ar vrea o noapte de amor

Anca Dinicu și Andrei Niculae au comentat, în podcastul „FIERTZI pe Survivor”, cele mai noi întâmplări din competiția din Republica Dominicană. În prima ediție, cei doi au analizat și comentat ce au făcut Faimoșii și Războinicii în primele două săptămâni de competiție.

Întrebată pe cine ar alege dintre Jador și Jorge, dacă ar fi să petreacă o noapte, Anca Dinicu nu a stat

„Pe cine aș alege? Jador! Să fie mai… Și Jorge cântă, da’, nu, mai degrabă Jador, mai pe brunet așa…îmi place mai mult pe brunet!Doar sunt din Drumul Taberei! Păi…Te pup!“, a spus Anca Dinicu.

Acum, Jador are iubită, lucru recunoscut chiar de tatăl artistului, Romeo Dumitrache.

„Are o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a spus Romeo Dumitrache.

Jador se află, de o lună, în Republica Dominicană unde participă la „Survivor All Stars”. Cântărețul face parte din tabăra „Faimoșilor” și se descurcă cu brio la mai toate probele de pe traseu. Ba mai mult, acesta a spus de mai multe ori public că își dorește să câștige mare trofeu și premiu de 100.000 de euro din concurs, bani pe care vrea să îi ofere copiiilor fără posibilități. Așa că nu e de mirare că femeile visează la el, și talentat și cu suflet mare.

În ce relație a fost cu Mihai Bendeac

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac, despre care a spus că este perfecționist și un izvor de creație. Actorul joacă alături de prietena lui în piesa de teatru „Desculți în parc”, dar și în „Casa de modă”.

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii «În puii mei». Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus. Eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film“, a spus Anca Dinicu.

Actrița este de părere că Mihai Bendeac este un perfecționist și nu îi scapă niciun detaliu.

„Mihai este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat. Știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia“, a menționat Anca Dinicu, ce a recunoscut cu cine ar vrea o noapte de amor.

Comentarii
Adauga un comentariu