Cancan

Anca Lungu s-a retras din televiziune. Cine este bărbatul care a convins-o pe frumoasa prezentatoare să plece din România

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Anca Lungu, s-a retras din televiziune. După ce a trecut printr-un divorț scandalos, vedeta și-a găsit fericirea alături de un om de afaceri faimos. Iată cine este bărbatul care a convins-o pe frumoasa prezentatoare să plece din România.

Anca Lungu a renunțat la televiziune

Frumoasa prezentatoare Anca Lungu și-a surprins colegii de breaslă, dar și admiratorii după ce a anunțat că se va retrage din televiziune. Vedeta a prezentat Observatorul la Antena 1, fiind extrem de apreciată de public.

Cu toate acestea, Anca Lungu a decis să renunțe la cariera sa și la postul de prezentatoare pentru a-și urma marea dragoste.

După ce a divorțat de Ștefan Lungu, cu care are o fetiță, Anca Lungu a plecat din România, fiind cucerită de un bărbat celebru. 

Decizia i-a surprins pe toți, însă vedeta a recunoscut că nu i-a fost ușor să plece de lângă cei dragi și să își construiască o altă viață în Franța.

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Acum am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine. Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu. (…)

Mi-am urmat inima, dar am cântărit cu creierul. Suntem norocoşi să locuim într-un oraş atât de frumos, aproape de mare şi de multe locuri cu adevărat magice. Zilele de weekend le petrecem întotdeauna  împreună.”, a mărturisit fosta prezentatoare tv.

În prezent, Anca Lungu locuiește la Nisa alături de bărbatul care i-a cucerit inima la scurt timp după divorț, Harry Arampatzis, un milionar grec. Cei doi au împreună un băiețel, dar se ocupă și de creșterea Nataliei, fetița din prima căsătorie a fostei ştiriste de la Antena 1. 

Cine este bărbatul care a convins-o pe fosta prezentatoare de știri să plece din România

De peste trei ani, Anca Lungu locuiește în Franța, la Nisa. Fosta prezentatoare trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul soț, Harry Arampatzis, ce deține afaceri în domeniul cosmeticelor.

La vârsta de 35 de ani, Anca Lungu se bucură de viața de lux în Franța și are succes pe rețelele de socializare. Aceasta are multe proiecte în mediul online, iar postările sale sunt urmărite de un public numeros.

Vedeta este pasionată de gătit, așa că rețelele culinare pe care le împărtășește cu fanii săi sunt extrem de apreciate.

Când vine vorba de viața ei privată, Anca Lungu este discretă, însă a recunoscut de mai multe ori că este fericită alături de partenerul ei de viață, fiind o femeie împlinită.

„Harry e o persoană foarte discretă și mi-a predat și mie lecția asta, mai mult decât o știam eu. Are dreptate. Adevărata fericire merită trăită în liniște. Povestea noastră e simplă: ne-am îndrăgostit și am luat decizia de a reconstrui o familie. Nimic spectaculos, nimic neobișnuit. 

Sunt acasă oriunde e familia mea. Sunt acasă la Nisa, sunt acasă în Bucovina și sunt acasă și în Grecia, acolo unde se află bunicii lui Iorgos.”, a declarat aceasta.

Anca Lungu a oferit câteva detalii suprinzătoare despre rolul de mamă și soție. Fosta prezentatoare a recunoscut că își dorește să țină familia și copii departe de lumina reflectoarelor.

„Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de Internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu.

Şi soţul meu e de acelaşi principiu. Nici noi ca şi cuplu nu ne expunem. E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă. E mai sănătos aşa. Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect.”, a mai precizat vedeta.

O prezență la fel de discretă este și colega ei de breaslă, prezentatoarea Mihaela Călin. Aceasta se afișează rar la evenimentele mondene împreună cu partenerul ei de viață. 

Anca Lungu a renunțat la televiziune și s-a mutat în Franța după ce s-a căsătorit cu un milionar grec. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Harry Arampatzis, bărbatul care i-a cucerit inima la scurt timp după divorț. 

Adauga un comentariu