Cancan

Anca Pandrea are mari probleme de sănătate. „Nici la cimitir, la Iura, nu am putut să merg”

Publicat: 16 aug. 2020
Anca Pandrea are mari probleme de sănătate
Fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie trece printr-o perioadă extrem de grea

Anca Pandrea are mari probleme de sănătate. Fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie trece printr-o perioadă deosebit de grea. Și aceasta din cauza agravării problemelor de sănătate pe care le are.

Actrița Anca Pandrea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă de timp. Aceasta a mărturisit că nu a putut să meargă la mormântul celui care i-a fost partener de viață, legendarul actor Iurie Darie.

Anca Pandrea are mari probleme de sănătate

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani. Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 74 de ani, îi duce dorul. Ea este extrem de necăjită că, în ultima perioadă de timp nu a mai putut ajunge la cimitir, la mormântul acestuia. Actrița are mari probleme de sănătate.

Anca Pandrea a mai povestit că iese din casă doar pentru strictul necesar, și atunci o face destul de rar.

„Eu nici la cimitir la Iura nu am putut să merg. Pe 14 martie am rugat un prieten, pe George Munteanu, unul dintre cei mai buni proiectanţi din Capitală, care m-a ajutat mult. El a mers la Iura. Dacă se mai răcoreşte pot să merg cu metroul. De abia aştept. Acum două săptămâni, Iura m-a ajutat şi mi-a răspuns mental, fără el nu puteam rezista şi să trec peste problemele de sănătate”, a declarat Anca Pandrea.

Cu ce probleme se confruntă

Anca Pandrea a explicat și cu ce probleme de sănătate se confruntă. Principala afecțiune este o insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 pentru care folosește un anticoagulant.

„Medicul mi-a dat un alt anticoagulant. De doi ani foloseam altul, acum îl am pe cel mai nou. Costă mult, dar îl iau cu 330 lei cu un card, cu ajutorul unui medic. Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și atunci intru în panică de frică”, a mărturisit actrița.

Fosta parteneră de viață a lui Iurie Darie este copleșită de probleme, care sunt din ce în ce mai multe. Mai mult, ea apelează la ajutor de specialitate doar când situația se agravează.

„Am avut probleme cu coagularea sângelui. Eu de fel nu le iau în serios decât când e de spital. Mai am şi o gastrită din studenţie, pe care nu o doresc nimănui. Am băut apă minerală, nu multă, dar suficient cât să mă doară stomacul.

Am rugat o amică şi a chemat salvarea. A sunat la 112 şi ni s-a spus să mai aştept puţin ca să vină o Salvare cu un medic, apoi s-a rezolvat şi ambulanţa a venit. Mi-a plesnit un vas la picior, am circulaţie proastă, deşi am fost o fire sportivă la viaţa mea”, a adăugat aceasta.

Anca Pandrea are mari probleme de sănătate și totuși se consideră o luptătoare. Ea încă mai speră că va putea merge la mormântul marii ei iubiri, Iurie Darie.
Adauga un comentariu