Scena artistica din Romania

Anca Pandrea are probleme grave de sănătate. “Nu mai ies deloc!”

Publicat: 19 mai 2022
Anca Pandrea si Iurie Darie colaj foto
Anca Pandrea s-a confruntat in ultima perioada cu mai multe probleme de sanatate

Anca Pandrea este una dintre cele mai cunosucte actrițe de la noi din țară. S-a bucurat de mare succes în plan profesional și a urcat pe cele mai înalte scene alături de regretatul ei partener de viață. De când a murit Iurie Darie, viața ei s-a schimbat radical și problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap. În prezent, actrița nu iese nici măcar din casă.

De când marea ei iubire a părăsit-o, viața ei s-a schimbat radical. Fără Iurie Darie nu a mai avut nicio zi de fericire și cu greu rezistă de dorul lui.

Anca Pandrea, probleme grave de sănătate

Actrița locuiește acum singură și, de ceva vreme, nici măcar nu mai iese din casă. Aceasta suferă de insuficiență pulmonară și nu are voie să iasă când este prea frig sau foarte cald, pentru că situația se poate agrava. Ține cont de sfaturile medicilor și apelează la ajutor prietenelor sale ori de câte ori are nevoie. Acestea îi fac cumpărăturile și au mare grijă de ea.

“Eu am insuficiență pulmonară și nu am voie să ies din casă dacă este foarte frig afară sau dacă este foarte cald. Îmi face rău. În urmă cu câteva săptămâni am răcit zdravăn, am făcut gripă, doar pentru că am mai ieșit și eu prin curte cu cățelul. Nu am fost cuminte.

Nu mai ies deloc dacă este frig, stau în casă și mai vin prietenele în vizită, îmi mai aduc ce am nevoie, îmi fac cumpărăturile. Dacă este mai călduț, ies puțin în curte. Sunt foarte atentă să nu mai răcesc pentru că nu am voie”, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.RO.

Anca Pandrea a aflat cauza leșinurilor dese

După ani de chin, Anca Pandrea a ajuns pe mâinile unui medic care a descoperit cauza leșinurilor și se pare că totul are legătură cu alimentația. Actrița nu folosește sare în mâncare, iar organismul i-a fost privat de propietățile acesteia:

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Anca Pandrea, răpusă de dorul soțului

Anca Pandrea se descurcă foarte greu de când a rămas singură. Nu poate trece peste o astfel de pierdere și se gândește mereu la cel care i-a fost alături atât pe scenă, cât și în viața privată. Au trăit o poveste de dragoste ca în filme și nu se așteptau să fie despărțiți atât de repede, când pasiunea dintre ei era mai mare.

Anca Pandrea nu stă deloc bine cu sănătatea și problemele s-au agravat de când și-a pierdut soțul. Actrița a fost internată de urgență la spital în urmă cu câteva luni, după ce i s-a făcut rău la o mânăstire din Brașov, unde mersese alături de câteva prietene.

După ce a terminat plimbarea, a simțit că nu mai poate vorbi și a leșinat, după care a fost supusă mai multor investigații.
Adauga un comentariu