Cancan ultimă oră

Anca Pandrea, de urgență, la spital. Ce a pățit văduva lui Iurie Darie: „Sunt conectată la tuburile de oxigen…”

Publicat: 04 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Pandrea de urgență la spital. Ce a pățit văduva lui Iurie Darie Sunt conectată la tuburile de oxigen...
Anca Pandrea, de urgență, la spital

Anca Pandrea trece prin momente grele. A ajuns de urgență, la spital, din cauza unor probleme de sănătate. A ajuns, cu salvarea, în grija medicilor de la unitatea primiri urgențe, iar mai apoi, a fost conectată la oxigen. Ce a pățit văduva lui Iurie Darie și cum se simte în aceste momente.

Anca Pandrea, în vârstă de 76 de ani, a ajuns, de urgență pe patul de spital, după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Văduva lui Iurie Darie a fost internată la spitalul „Matei Balş” din București şi este sub supravegherea medicilor.

Anca Pandrea, de urgență, la spital

Este pentru a doua oară când Anca Pandrea s-a infectat cu Covid-19. Și în urmă cu un an, aceasta a stat în carantină după ce fusese diagnosticată cu boala care a răpit o mulțime de vieți. Starea de sănătate a văduvei lui Iurie Darie nu este deloc una bună.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Văduva lui Iurie Darie a fost conectată la tuburile de oxigen

După ce a ajuns internată în spital, văduva lui Iurie Darie a fost conectată la tuburile de oxigen. Anca Pandrea mărturisește că nu știe de unde ar fi putut să contacteze acest virus, în condițiile în care ea nu prea iese din casă, iar atunci când iese, merge cu mașina prietenilor, sau cu taxiul.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a spus, pentru click.ro, Anca Pandrea.

Adauga un comentariu