Cancan

Anca Sigartău şi Marian Râlea, despre prima lor întâlnire. Actorii din serialul Adela au jucat în nenumărate piese de teatru împreună

Publicat: 27 ian. 2022
Actorii Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela
Frumoasa relație de prietenie dintre Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela a început cu puțin timp înainte de Revoluția din 1989

Cum s-au cunoscut actorii Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela. Intrepreții ai cuplului Nuți și Mitu Achim sunt prieteni vechi. Cei doi au jucat în nenumărate piese de teatru împreună, în ultimii aproape 30 de ani. De curând, artista a vorbit despre momentul în care l-a întâlnit, pentru prima dată, pe Magicianul din Abracadabra.

Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în Adela

Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, la Antena 1 cei doi sunt două personaje-cheie în serial. Faptul că sunt prieteni foarte buni și în viața reală se observă cu ochiul liber și pe platourile de filmare. Cuplul Nuți și Mitu Achim pare rupt direct din realitate. Iată cum s-au cunoscut și ce s-a întâmplat după.

Cum s-au cunoscut actorii Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela

Se pare că, frumoasa relație de prietenie dintre Anca Sigartău și Marian Râlea din serialul Adela a început cu puțin timp înainte de Revoluția din 1989.

„Ne-am cunoscut în 1989, la Costineşti, la Gala Tânărului Actor. El era în juriu, eu tocmai terminasem facultatea şi participam în concurs, cu spectacolul nostru de licenţă: „Mobilă şi durere” de Th. Mazilu, regizat de profesorul meu de clasă, Dem Rădulescu.

Pentru rolul Melania, am câştigat Premiul pentru cea mai bună actriţă-1989. Ţin minte că a fost singurul din juriu care a venit şi a vorbit cu noi, proaspeţii absolvenţi. (Fiecare dintre noi urma să plece pentru 3 ani în stagiu). Din întâmplare, eu aveam bilet într-un compartiment separat de grup, dar Marian a venit şi a stat tot drumul, până la Bucureşți, ca să nu stau singură”, a povestit Anca Sigartău, pentru Click.

Apoi, s-au reîntâlnit câteva luni mai târziu

Actrița mai spune că după ce au stat împreună în tren, s-au reîntâlnit după câțiva ani, în cadrul unui proiect, iar relația lor a devenit, din acel moment, și mai sudată.

„Ne-am reîntâlnit în 1993, într-un proiect de televiziune (la momentul respectiv eu eram actriţă la Teatrul Bulandra, el la Teatrul de Comedie). De fapt, era pentru prima dată când jucăm împreună. Era un film pentru copii, regizat şi produs de Ruxandra Ion şi eram soţ-soţie… În 1994 am devenit colegi de teatru, el a venit în trupa Teatrului Bulandra şi am jucat foarte mulţi ani împreună în spectacole ce au făcut istorie.

Am fost în turnee, am participat în festivaluri Shakespeare și ale Uniunii Teatrelor Europene, în Japonia (la Teatrul Globe -Tokio), în Columbia, Costă Rica, Germania, Egipt, Italia (la Piccolo Teatro-Milano), Grecia, etc”, a mai spus actrița, potrivit aceleași surse.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu