Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu a divorțat de medicul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsătorie

Publicat: 21 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Țurcașiu a divorțat de medicul Cristian Georgescu după 22 de ani de căsătorie
Anca Țurcașiu a divorțat de medicul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a divorțat de medicul Cristian Georgescu, după un mariaj de 22 de ani. Deși cei doi păreau fericiți împreună și formau o familie frumoasă alături de fiul lor în vârstă de 20 de ani, se pare că lucrurile nu stăteau prea bine între ei. Celebra actriță a decis să fie sinceră față de cei care o iubesc și să anunțe chiar ea despărțirea. Astfel, printr-o postare pe o rețea de socializare, ea a transmis tuturor că a divorțat de cel care i-a fost alături mai bine de două decenii.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie. Prima reacție a fostului soț

Anca Țurcașiu a anunțat pe contul său de Facebook că mariajul său de 22 de ani, alături de Cristian Georgescu, a luat sfârșit. Cei doi aveau și un copil în urma acestei relații. Aceasta a mărturisit deschis că nu mai este cu omul alături de care credea că-și va petrece toată viața, însă lucrurile au căpătat o altă întorsătură.

De altfel, ea a cerut să nu fie asaltată cu întrebări, pentru că nu va face alte declarații în afară de cele actuale, dorind ca totul să se desfășoare decent. Speranța ei nu a murit și este convinsă că viața îi va pregăti ceva main bun, iar tot ce îi trebuie acum este liniște. Anca Țurcașiu a precizat că nu își va expune niciodată viața personală și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Fără voi n aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Cristian Georgescu nu a vrut să comenteze nimic legat de divorț, păstrând aceeași limită de decență precum fosta sa soție, însă nașul lor, Țânțăreanu, a confirmat despărțirea celor doi. De altfel, el a mărturisit că susține această despărțire, precizând că între cei doi oricum existau divergențe și nu se mai înțelegeau deloc. El a declarat că ultima dată i-a văzut împreună în urmă cu câteva zile, însă asta nu înseamnă că lucrurile s-au liniștit.

Adauga un comentariu