Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu: „Suntem foarte apropiați”. Ce spune vedeta despre viața sa personală

Publicat: 19 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La doi ani de la divorț, Anca Țurcașiu pare o cu totul altă femeie. Actrița se prezintă a fi în cea mai bună formă a sa, având succes pe plan profesional, dar mergându-i bine în personal.

La 52 de ani, vedeta zâmbește, face sport, urcă pe scenele teatrelor românești, își idolatrizează fiul și proaspăta noră, însă rămâne la fel de discretă ca și până acum în privința vieții amoroase.

Anca Țurcașiu neagă orice relație amoroasă cu Gabriel Fătu

Chiar și așa, gurile rele au tot zvonit în ultima vreme că vedeta ar fi implicată într-o relație amoroasă cu cel care îi este coleg de scenă. Gabriel Fătu, căci despre el este vorba, trecut și el prin două divorțuri, și vedeta au fost văzuți în ultima vreme tot mai des împreună, nu doar pe scenă, ci și în timpul liber, frecventând chiar și aceeași sală de sport.
Astfel, după ce zvonurile au ajuns și în spațiul public, Anca Țurcașiu a luat atitudine și s-a hotărât să spună care este, de fapt, relația dintre ea și Gabriel Fătu.

Actrița mărturisește că relația ei cu Fătu s-a sudat din momentul în care au devenit colegi în același spectacol de teatru. Astfel, timpul petrecut pe scenă i-a unit și i-a făcut să se cunoască mai bine și să decidă că au motive să fie, pe lângă colegi, și buni prieteni.

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a Anca Țurcașiu, notează Fanatik.

Anca Țurcașiu: „Nu pot să mă mai văd cu nimeni”

În urma celor vehiculate, cum că ar forma un cuplu cu Gabriel Fătu, mai ales că adevărul care stă, de fapt, în spatele aparițiilor în doi, profesionale și personale, este altul, Anca Țurcașiu nu s-a arătat deloc încântată. Celebra actriță spune că nu i se pare normal ca viața ei personală să fie asociată de orice persoană alături de care este văzută în spațiul public.

„Și dacă mă vede cineva că trec strada cu Dan Bittman, nu înseamnă că am ceva cu el. Suntem prieteni. Și dacă am făcut poze la ziua lui, nu înseamnă că avem ceva. Nu pot să mă mai văd cu nimeni, că spune lumea că avem ceva. Suntem foarte apropiați…”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu